Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Μπόκα Τζούνιορς | Η ενδεκάδα με... Οσβάλντο 2014/2015 (photo)



Η νέα μεταγραφή της Μπόκα Τζούνιορς έχει προκαλέσει τρέλα στους οπαδούς του Μπομπονέρα. Ωστόσο, δεν είναι όλα βελούδινα στους μποστέρος που δεν θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα των Λιμπερταδόρες και των Ιντερκοντινένταλ.



Ο Βάσκο Αρουαμπαρένα, πρώην παίκτης της ΑΕΚ, προσπαθεί να περάσει φρέσκες ιδέες στην Μπόκα Τζούνιορς, μια ομάδα που αποτελείται από αρκετούς νεαρούς παίκτες.

Ο Κάτα Ντίαζ αποτελεί εγγύηση στην άμυνα και ερχόμενος από την Ατλέτικο Μαδρίτης προσφέρει απλόχερα την εμπειρία του. Ο Τορσιλιέρι δεν πείθει και φαίνεται αρκετά αργός όταν χρειάζεται να επέμβει. Τρίτη επιλογή ο Γκιγιέρμο Μπουρδίσο. Φουενσαλίδα και Μονσόν διανύουν μια πολύ καλή περίοδο που φυσικά μπορεί να βελτιωθεί. Στα δεξιά υπάρχει και το ταλέντο, Μαρίν.

 Ο Γκιγιέρμο Μπουρδίσο



Ο Γάγο αποδεικνύεται συνεχώς πως δεν θα μπορούσε να σταθεί παραπάνω στο ισπανικό πρωτάθλημα ενώ ο Μέλι χρειάζεται εμπιστοσύνη στον εαυτό του, τόσο στις δύσκολες πάσες όσο και όταν χρειάζεται να σουτάρει. Εξαιρετική περίπτωση ο Πάμπλο Πέρεζ. Υπάρχει και η λύση του νεαρού Κούμπας.

Ο Πάμπλο Πέρεζ


Μπροστά από το κέντρο παίζει ο Νικολάς Λοδέιρο με τον ουρουγουανό να αποθεώνεται στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Ραφάελα. Διαθέτει τα φόντα για να πετύχει στο αργεντίνικο πρωτάθλημα και να κρατήσει την θέση απέναντι στο μεγαλύτερο ταλέντο της Μπόκα Τζούνιορς, Σεμπαστιάν Παλάσιος.

Ο Νικολάς Λοδέιρο


Για την αριστερή πτέρυγα θα ανταγωνιστούν οι Τσάβες, Μπουρίτο Μαρτίνες και Καρίσο ενώ για την θέση του φορ οι επιλογές είναι δύο: ο Οσβάλντο και ο Καγιέρι. Οι δυο τους μπορούν να συνυπάρξουν αν ο Καγιέρι παίξει στα δεξιά. 

Ο Ντάνι Οσβάλντο



Με τα τωρινά δεδομένα, η Μπόκα Τζούνιορς θα πουλήσει φτηνά το καλοκαίρι μιας και δεν διαθέτει τα ταλέντα που θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα στην Ευρώπη. Η φανέλα της Μπόκα είναι "βαριά" για ορισμένους παίκτες με τις αλλαγές στο ρόστερ της να είναι συχνότατο φαινόμενο τα τελευταία χρόνια.


Η Μπόκα Τζούνιορς κινείται στην μετριότητα από το καλοκαίρι του 2009, ή αλλιώς από την περίοδο που διεξήχθη το σπουδαίο φιλικό με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου