Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Ρεάλ Μαδρίτης | Το μέλλον του Αντσελότι κρίνεται στο Καμπ Νου



Τα δεδομένα έχουν αλλάξει σημαντικά στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να παίρνει πίσω την διαφαινόμενη πρόταση για ανανέωση και την θέση του Κάρλο Αντσελότι να διατρέχει κίνδυνο.



Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε την πρώτη θέση στην Λίγκα μιας και γνώρισε ακόμη μια ήττα στο πρωτάθλημα αυτή τη φορά στο Νουέβο Σαν Μαμές. Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε πως ο πρόεδρος των μερένχες τον τηλεφωνεί συχνά προκειμένου να του γνωστοποιήσει την συμπαράστασή του, ωστόσο, το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι ιδιαίτερα καλό μετά από την συντριβή στο Βιθέντε Καλδερόν με την Ατλέτικο Μαδρίτης να σκοράρει τέσσερα γκολ στο τέρμα της βασίλισσας.




Τα πάντα θα κριθούν στις 22 Μαρτίου, ημερομηνία του ντέρμπι Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης. Μία ιστορική ήττα, όπως και κάθε αποτέλεσμα των κλάσικος, θα σημάνει αβαντάζ των καταλανών για το πρωτάθλημα που πιθανώς να οδηγήσει και στις ανάλογες συνέπειες για έναν προπονητή που θα μπορούσε να θεωρηθεί αναντικατάστατος στην αρχή της σεζόν. 

Παρόλα αυτά, δεν είναι όλοι σύμφωνοι με αυτό το ενδεχόμενο καθώς πιστεύουν ότι μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την κρίση έχουν οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης και όχι ο Κάρλο Αντσελότι και το συμβόλαιό του... Ένας από τους υποστηρικτές αυτής της άποψης είναι ο παλαίμαχος άσσος των μερένχες, Πέντρα Μιγιάτοβιτς.



Η πορεία της Ρέαλ Μαδρίτης έχει προκαλέσει διαφωνίες ανάμεσα στους διοικούντες της ομάδας με αρκετούς να θέλουν το "κεφάλι" του Κάρλο Αντσελότι. Παράλληλα, έχουν αναβιώσει οι ίντριγκες στα αποδυτήρια του Μπερναμπέου με την κόντρα των Μπενζεμά - Ρονάλντο να επηρεάζει την "χημεία" του BBC (Benzema, Bale, Cristiano) που πλέον δεν θεωρείται αδιαμφισβήτητο... Ο ουαλός έχει ήδη βρεθεί αντιμέτωπος με τις αποδοκιμασίες του Μπερναμπέου με τους οπαδούς να κατηγορούν τον Γκάρεθ Μπέιλ για υπερβολές στο κράτημα της μπάλας.



Πολλοί επίσης κάνουν λόγο για κακή φυσική κατάσταση της Ρεάλ Μαδρίτης με τα βλέμματα να πέφτουν στον Τόνι Κρόος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου