Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ | Συλλαλητήριο που δεν άρεσε... (photos)




Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θέλησαν να προβάλλουν την διαμαρτυρία τους για την εξέλιξη του πρωταθλήματος πράγμα που δεν βρήκε σύμφωνη την πλειονότητα των δημοτών και αναμφίβολα τον Βαγγέλη Μαρινάκη.



Το ντέρμπι στην Λεωφόρο θα μείνει στην ιστορία για το τελικό σκορ (4-3) και για το συλλαλητήριο που έλαβε χώρα έξω από το γήπεδο και είχε ως σαφείς αποδέκτες τους Μαρινάκη και Superleague. Μάλιστα, οι οργανωμένοι δεν δίστασαν να χαρακτηρίσουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού heroin dealer (έμπορος ηρωίνης), κάτι που γνωστοποιήθηκε μέσα από ένα τεράστιο πανό που αναρτήθηκε στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13. Τον "δρόμο" είχε ανοίξει ο Δημήτρης Μελισσανίδης που πριν λίγους μήνες είχε προβεί σε καυστικές δηλώσεις για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.



Επίσης, δυσφορία προκλήθηκε στους Αμπελόκηπους αναφορικά με το κυκλοφορικό κομφούζιο που επικρατούσε στους δρόμους γύρω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Η Λεωφόρος Αλεξάνδρας αποτέλεσε την έδρα του συλλαλητηρίου και αυτό επηρέασε την γενικότερη κατάσταση στην Αθήνα.



Βέβαια, ο μεγάλος όγκος των οπαδών έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Superleague και συνέβαλε καθοριστικά στην τελική νίκη του Παναθηναϊκού. Τα συνθήματα και τα καπνογόνα στο συλλαλητήριο διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο με τον κόσμο να είναι ουσιαστικά παρών στην Λεωφόρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου