Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ | Τα προγνωστικά μου για το Κλάσικο (22/3/2015)



Το ντέρμπι στο Καμπ Νου θα θυμίσει Superclasico και θα το κερδίσει η ομάδα στην χειρότερη φόρμα. Ώρα για εκδίκηση!



Οι μερένχες ταξιδεύουν στην Καταλονία με στόχο να ανατρέψουν την κατάσταση. Η νίκη επί της Λεβάντε προφανώς δεν μπορεί να επισκιάσει τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα της Ρεάλ Μαδρίτης καθώς και την κόντρα του Μπερναμπέου με τους Ρονάλντο - Μπέιλ.



Η Μπαρτσελόνα είναι ένα βαθμό μπροστά στην κατάταξη της Liga BBVA, κάτι που δεν φανταζόταν κανείς πριν τα Χριστούγεννα. Το MSN (Messi, Suarez, Neymar) εκτόπισε το BBC (Benzema, Bale, Cristiano) με την γκρίνια να είναι έκδηλη στη Μαδρίτη. Στο ματς με τον Λεβάντε, ο Ρονάλντο απάντησε με "άντε γαμη...τε" στις αποδοκιμασίες των οπαδών ενώ ο ουαλός έκλεισε επιδεικτικά τα αυτιά του στον πανηγυρισμό του γκολ του.



Απουσίες


Οι αντίξοες συνθήκες θα πεισμώσουν την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι νικητές του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχουν στην διάθεσή τους δύο παίκτες μεγάλης σημασίας, τον Χάμες Ροντρίγκεζ και τον Λούκα Μόντριτς. Ο κροάτης δεν προλαβαίνει για λίγο το Κλάσικο ενώ θα επανέλθει στο παιχνίδι της Κροατίας με την Ουαλία, όπου θα αντιμετωπίσει τον Έντεγκααρντ.


Ερωτηματικό στην Μπαρτσελόνα είναι ο Μπουσκέτς που αν τελικά δεν παίξει, την θέση του θα πάρει ο Μαστσεράνο και στην άμυνα θα αγωνιστεί ο Ματιέ.



Οι κουλές διανύουν σαφώς καλύτερες μέρες με τελευταίο κατόρθωμά τους την πρόκριση επί της Μάντσεστερ Σίτι. Παράλληλα, έχει σβήσει και η κόντρα Μέσι - Λουίς Ενρίκε, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος Μπαρτομέου.



Όπως συνηθίζεται και στην Αργεντινή (Μπόκα - Ρίβερ), το ντέρμπι θα το πάρει η θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα με την Ρεάλ Μαδρίτης να πιάνει ξανά κορυφή. 

Στο παρασκήνιο του κλάσικο διαφαίνεται η κόντρα Μπαρτομέου - Φλορεντίνο Πέρεθ με τις αλληλοκατηγορίες να σχετίζονται με τις μεταγραφές των Νεϊμάρ - Έντεγκάαρντ. Τόσο η μία πλευρά όσο και η άλλη προσπάθησε να χαλάσει την συμφωνία της αντιπάλου, πράγμα που έχει φουντώσει την βεντέτα Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης.



Το κλάσικο δεν "χάνεται" με τις τιμές των εισιτηρίων να φτάνουν έως και τα 1000 ευρώ με βάση την "μαύρη αγορά" του Καμπ Νου. "Ευτυχώς εγώ δεν πληρώνω εισιτήριο", δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι.




Ημερομηνία και ώρα του Κλάσικο


Το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης διεξάγεται ημέρα Κυριακή 22/3/2015 και ώρα 22:00.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου