Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Ολυμπιακός | Ο Σιόβας αγνοεί τον Φελίπε Σαντάνα (video)



Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέστη στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και επέβαλλε πρόστιμο 500.000 ευρώ αφού πρώτα ζήτησε αλληλοσεβασμό. Ο λόγος;



Η απόδοση του Ολυμπιακού απέναντι στην Ντνίπρο (2-2) δεν έπεισε κανέναν με τα λάθη στην άμυνα να μην αποτελούν εξαίρεση από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Σαντάνα αποτελεί αντικείμενο χλευασμού με την εξωγηπεδική πραγματικότητα να μην διαφέρει σημαντικά από την ισχύουσα κατάσταση στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκης.

Σιόβας και Σαντάνα εμφανίστηκαν μαζί στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να προετοιμαστούν για το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Ντνίπρο. Ο βραζιλιάνος αμυντικός προσπάθησε να γνωστοποιήσει τα πλάνα του στον Δημήτρη Σιόβα χωρίς ωστόσο να βρίσκει ανταπόκριση πέρα από ένα συγκαταβατικό "ναι". Ο Σαντάνα δεν φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την συμπεριφορά του διεθνή σέντερ μπακ με το κλίμα να μοιάζει βαρύ για την νέα μεταγραφή του Ολυμπιακού.

Η σχέση Σιόβα και Σαντάνα δεν φαντάζει ως ιδεατή και σίγουρα στο μυαλό του "παλαιότερου" υπάρχουν αμφιβολίες αναφορικά με τις ικανότητες του πρώην παίκτη της Μπορούσια Ντόρτμουντ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου