Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Μπαράλες : "Ο Χάμες είναι εργασιομανής χαρακτήρας" (video)



Ορόσημο στην καριέρα του Χερόνιμο Μπαράλες ήταν η συνύπαρξη του με τον Χάμες Ροντρίγκεζ στα αποδυτήρια της Μπάνφιλντ. 




Σαντιάγο Σίλβα, Βάλτερ Ερβίτι, Σεμπαστιάν Φερνάντεζ και φυσικά ο κολομβιανός αποτέλεσαν τους πυλώνες της Μπάνφιλντ που το 2009 κατέκτησε το πρωτάθλημα Απερτούρα μέσα στο Μπομπονέρα, το γήπεδο της Μπόκα Τζούνιορς. "Είχα την τύχη να παίξω με τον Χάμες Ροντρίγκεζ, ένα απίστευτο ταλέντο με φοβερό χαρακτήρα. Είναι ο παίκτης που με εντυπωσίασε περισσότερο από όσους συνεργάστηκα στην καριέρα μου. Δεν είναι τυχαίο ότι φοράει την φανέλα με το νούμερο 10 στην Ρεάλ Μαδρίτης".





"Ο Χάμες Ροντρίγκες σαν άνθρωπος είναι πολύ ήρεμος, πολύ εργατικός και σέβεται πάρα πολύ τους μεγαλύτερους του. Του αρέσει να δουλεύει συνέχεια, μετά τις προπονήσεις της Μπάνφιλντ καθόταν για να κάνει σουτ στο τέρμα και έτσι βελτίωσε τις ικανότητές του στο χτύπημα της μπάλας. Το φυσικό του ταλέντο και η ακατάπαυστη όρεξή για δουλειά τον έκαναν τον παίκτη που είναι σήμερα".




Μετά τον άσσο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μπαράλες επιλέγει ακόμα τρεις από την ομάδα της Μπάνφιλντ: "Ερβίτι, Σίλβα και Τσβίτανιτς άφησαν επίσης καλές εντυπώσεις. Με τον Νταρίο ήμασταν πολύ καλοί φίλοι, έπαιξε στην Μπόκα, στον Άγιαξ, στην Νις και μπορούσε να κάνει ακόμα μεγαλύτερη καριέρα. Το ποδόσφαιρο είναι ένα μείγμα πραγμάτων, ένα μείγμα χρονικών στιγμών. Είναι μυστήριο γιατί δεν είχε την τύχη ή την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου