Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Ολυμπιακός | Δεν μιλάει για το ντόπινγκ ο Ολαιτάν



Απομακρυσμένος από τα εγκώσμια είναι ο Μάικλ Ολαιτάν. Σαν φυγάς ζει στον Εργοτέλη.

Οι κακές γλώσσες διατυμπάνιζαν πως το πρόβλημα υγείας του Ολαιτάν δεν ήταν άσχετο με το ντόπινγκ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός το γνωρίζει καλά, και με βάση τα έως τώρα δείγματα, έχει συμβουλεύσει τον νιγηριανό να μην δίνει συνεντεύξεις ούτε να κάνει δηλώσεις.

Οι κοντινοί του άνθρωποι είναι επίσης συμβουλευμένοι και σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται ο Αμπντούλ Ατζαγκούν του Παναθηναϊκού, μιας και οι δύο παίκτες διαθέτουν άριστη σχέση.

Το άσχημο περιστατικό με τον Ολαιτάν (στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό) αποδόθηκε σε καρδιακό πρόβλημα, όμως, η διαρκής αποφυγή του νιγηριανού να μιλήσει για το ντόπινγκ προκαλεί έντονη απορία. Ο δανεισμός του Ολαιτάν στον Εργοτέλη μοιάζει ως το τέλειο εγχείρημα προκειμένου να καλυφθεί το ζήτημα.

Η μεγάλη ζωή στην Αθήνα επηρέασε ηθικά τον τρόπο σκέψης του Ολαιτάν που δεν θύμιζε σε τίποτα το ταπεινό παιδί της Βέροιας. Υπό αυτές τις συνθήκες, το δέλεαρ των παραπάνω χρημάτων ξεπερνάει ακόμα και πρωτεραιότητες όπως η υγεία. Πιο συγκεκριμένα, τα "ξαφνικά λεφτά" τον έκαναν σνομπ και τον οδήγησαν σε σπατάλες όπως η αγορά ακριβών αυτοκινήτων, κάτι που ο Ολαιτάν δεν μπόρεσε να διαχειριστεί.

Τα βιαστικά βήματα που θέλησε να κάνει ο Ολαιτάν χαράμισαν ένα μεγάλο ταλέντο. Παράλληλα, άνοιξε ο ασκός του αιόλου για εκτενέστερη μελέτη στην Superleague αναφορικά με το ντόπινγκ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου