Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Μπαρτσελόνα - Σίτι | Η αδερφική φιλία Μέσι, Αγουέρο!



Μόνο ένα 90λεπτο θα χωρίσει τον Μέσι από τον Κουν Αγούερο. Παιχνίδια "αμηχανίας" για τους αστέρες της Αλμπισελέστε.



Μέσι και Αγουέρο γνωρίζονται από πολύ μικρή ηλικία μιας και η καριέρα τους φέρει πολλά κοινά σημεία. Αποτέλεσαν παιδιά - θαύματα του αργεντίνικου ποδοσφαίρου με τον Μέσι να προκαλεί εντύπωση στην Μασία της Μπαρτσελόνα και τον Αγουέρο να ντεμπουτάρει στην Πριμέρα Ντιβισιόν Αργεντινής όντας μόλις 15 χρονών. Φανατικός της Ιντεπεντιέντε, της ομάδας που του έδωσε την μεγαλύτερη ευκαιρία στην καριέρα του. Ο Μέσι είναι οπαδός της Νιούελς, ομάδα του Ροζάριο ή αλλιώς της γενέτειρας του "10".



Πολλές φορές μιλούν μέσω του Whatsapp προκειμένου να συζητήσουν για τα θέματα που τους απασχολούν ή για να στείλουν φωτογραφίες των παιδιών τους. Αγουέρο και Μέσι συχνά "πικάρουν" ο ένας τον άλλο σχετικά με το μελλοντικό 10αρι της Αργεντινής με τους Αλεχάντρο Αγουέρο και Τιάγκο Μέσι να είναι οι μοναδικοί υποψήφιοι των συζητήσεών τους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι μάνατζερ των Μέσι - Αγουέρο έχουν συναντηθεί με τις διοικήσεις των Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι προκειμένου να διαπραγματευτούν την μεταγραφή ενός εκ των δύο σε Αγγλία ή Ισπανία, αντίστοιχα. Βέβαια, οι συνθήκες δεν ευνοούν μία τέτοια συμφωνία.



Αξίζει να σημειωθεί πως η σχέση των Μέσι - Αγκουέρο επεκτείνεται και σε θέματα εκτός αγωνιστικού χώρου. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτουν τον ίδιο διατροφολόγο που ως βάση έχει την Βαλένθια.

Η αργεντίνικη λατρεία στο μπάρμπεκιου δεν τους αφήνει αδιάφορους με τον Αγούερο να ταξιδεύει πρόσφατα στην Βαρκελώνη για το αγαπημένο τους χόμπι.



Άλλη μια επίσκεψη, αλλά για επαγγελματικό λόγο, φέρνει τον Αγούερο στην πρωτεύουσα της Καταλονίας με την Μάντσεστερ Σίτι να κυνηγάει τις ελπίδες της στο Καμπ Νου απέναντι στην Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου