Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Ολυμπιακός | Μπλεγμένος σε στημένο παιχνίδι ο Μποτία





Η ατυχία χτυπάει ξανά την πόρτα του Αλμπέρτο Μποτία αφού μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, βρίσκεται στο στόχαστρο της ισπανικής αστυνομίας για το παιχνίδι Μάλαγα - Έλτσε της σεζόν 2013/2014.

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού συμμετείχε σε ένα παιχνίδι που οι ισπανικές αρχές θεωρούν "ύποπτο" αναφορικά με ανάληψη χρημάτων που έγινε πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. 1.530.670 εκατομμύρια ευρώ βγήκαν από τα ταμεία της Έλτσε με την ομάδα από το Αλικάντε να παραμένει τελικά στην κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Φραν Εσκριμπά είχε να σημειώσει εκτός έδρας νίκη από την 9η αγωνιστική με το Μάλαγα 0-1 Έλτσε να διεξάγεται την 36η!

Ο Γούιλι Καμπαγιέρο δήλωσε στην αστυνομία πως πριν από το παιχνίδι είχε δεχτεί ένα περίεργο τηλεφώνημα σχετικά με την έκβαση του παιχνιδιού. Ο Αλμπέρτο Μποτία είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αλλά με βάση την εξέλιξη της φάσης δεν φαίνεται πως φέρει ευθύνη. Παρόλα αυτά, δεν θα ήταν παράλογο να κληθεί για κατάθεση στην Ισπανία.

Η διαφθορά κλονίζει το ισπανικό πρωτάθλημα με τα παιχνίδια Εσπανιόλ - Οσασούνα, Μπέτις - Βαγιαδολίδ και Λεβάντε Σαραγόσα να συνεχίζουν να απασχολούν τους υπευθύνους. Στην μαύρη λίστα εξέχουσα θέση διαθέτει ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Σαραγόσα και νυν παράγοντας της Έλτσε, Αντόνιο Πριέτο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου