Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΠΑΟΚ - Εργοτέλης | Ο τραυματισμός Κόστα, η αποχή και ο φωτογράφος (photos)



Πολύ δύσκολη νίκη για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που ουσιαστικά αγωνίστηκαν για τα... αυτοκίνητά τους. Ελάχιστος κόσμος στην Τούμπα που γύρισε την πλάτη στην αποτυχημένη ομάδα του Σαββίδη.



Το γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου επισκίασε για λίγο την κρίση στον ΠΑΟΚ με τον Γ.Χ. να προβαίνει και πάλι σε άκυρες δηλώσεις: "Σίγουρα αξίζαμε την νίκη", είπε με κομπασμό στο φινάλε. 



Ο Ρικάρντο Κόστα "πάγωσε" ακόμη περισσότερο την Τούμπα αφού μετά από μία σκληρή μονομαχία, χτύπησε στο γόνατο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Ο πορτογάλος αποχώρησε κλαίγοντας από τον αγωνιστικό χώρο με το υπόλοιπο της σεζόν να βρίσκεται σε κίνδυνο...



Αναμφίβολα, η άδεια Τούμπα και κυρίως η αποχή της Θύρας 4 από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη έστειλε ένα σαφές μήνυμα προς την κατευθυντήρια δύναμη της ομάδας. Τα συνεχόμενα κακά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ (εκτός από το "περίεργο" παιχνίδι στην Βέροια) οδήγησαν την πλειονότητα των οπαδών στην λύση που συνέστησε ο Σ.Φ. Νεάπολης.


Η "κόκκινη κάρτα" πηγαίνει στον Δημήτρη Παπαδόπουλο που ξέσπασε μετά το γκολ στον φωτογράφο. Άσχημη αντίδραση με τους Μακ και Αθανασιάδη να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον συμπαίκτη τους. 1-0 του ΠΑΟΚ που δεν έπεισε κανέναν...



Highlight η φιέστα που στήθηκε για την ομάδα του βόλεϊ.



ΠΑΟΚ 1-0 Εργοτέλης, 18/3/2015, Πρωτάθλημα Superleague

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου