Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΠΑΟΚ | Κράζεις τον 14 ή θαυμάζεις τον Σαλπιγγίδη; (Jumbo)



Όσο εκνευριστική είναι η πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo άλλο τόσο είναι το ζήτημα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Κατά πάσα πιθανότητα φεύγει από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι.



Μόνο υπό συνθήκες μαζοχισμού θα παραμείνει ο Σαλπιγγίδης στο ρόστερ του ΠΑΟΚ μετά από το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι τακτικές αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του (οι δύο πιο αδικημένοι με τον Φάνη Τζανδάρη) τον απομακρύνουν από τον Δικέφαλο σε ηλικία 33 ετών. Η Θύρα 4 σταυρώνει τον Σαλπιγγίδη που πέρασε στον ΠΑΟΚ τα πάνδεινα του Ιησού Χριστού... 

Τα σενάρια είναι δύο: 1. Τελειώνει πολύ πρόωρα την καριέρα του 2.Φεύγει από την Τούμπα και δεν κλείνει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, όπως και θα ήθελε.

Ο πόλεμος στον Σαλπιγγίδη ξεπέρασε κάθε όριο με τις βρισιές να πέφτουν βροχή ακόμα και σε παιχνίδια που δεν έπαιξε! Η ίντριγκα "πουλάει" και ο Σαλπιγγίδης είχε το background για να δεχτεί το μένος όσες φορές κι αν ξεκαθάρισε για το τι συνέβη με τον Παναθηναϊκό.

Ο κόσμος του γύρισε την πλάτη και πίστεψε ότι μόνο "μία ομάδα μπορεί να τον χειροκροτάει", ενώ άξιζε σε πέντε (Λάρισα, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Καβάλα) συμπεριλαμβανομένου φυσικά και της εθνικής Ελλάδος.

Ο προδότης (...) Σαλπιγγίδης δεν αγαπήθηκε στην δεύτερη στάση του στην Τούμπα γιατί δεν πούλησε οπαδιλίκι και ο πυρήνας από τον οποίο πηγάζουν τα συμπεράσματα ήταν τα αποδυτήρια. Πολλές φορές του ζητήθηκε να βρίσει μια άλλη ομάδα μετά από την τελευταία προπόνηση στο γήπεδο, όμως, ο σεβασμός στον αντίπαλο είναι ενοχοποιητικό στοιχείο στην Ελλάδα.

Παίκτης με συγκεκριμένο ταβάνι αλλά υπόδειγμα χαρακτήρα που δεν εκτιμήθηκε. Ο παοκτσής γουστάρει λαϊκιστές σαν τον Μουσλίμοβιτς να βαράνε το τύμπανο για να πάρουν κανένα πόστο στην ΠΑΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου