Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Παναθηναϊκός | Θα υπάρξει αποζημίωση για τα εισιτήρια διαρκείας;



Τα λεφτά τους στη θάλασσα πέταξαν οι κάτοχοι διαρκείας που "πληρώνουν" το κονέ Αλαφούζου και Θύρας 13. Οι κεκλεισμένων των θυρών αγώνες πλήττουν την σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί.



Μετανιωμένοι εμφανίζονται όσοι αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας για την σεζόν 2014-2015. Τα επεισόδια οδήγησαν σε αυστηρά μέτρα με την "μπάλα" να παίρνει την πλειονότητα των οπαδών του Παναθηναϊκού που δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα ντροπιαστικά έγιναν στην Λεωφόρο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, κρύφτηκε πίσω από το πρόστιμο και τις αδικίες του Ολυμπιακού χωρίς να κάνει καμία αναφορά στον λόγο που άνοιξε την "μπουκαπόρτα" της Θύρας 13...

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά και το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών (τιμωρία δύο αγωνιστικών) και αυτό δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που τα χρυσοπλήρωσαν στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Όσο πιο ακριβή η θύρα τόσο μεγαλύτερη η ζημιά (+το κόστος της κάρτας μέλους "Παναθηναϊκή Συμμαχία").

Το λάθος δεν θα επαναληφθεί την ερχόμενη σεζόν με αρκετούς οπαδούς να είναι πολύ δυσαρεστημένοι με την αδιάφορη στάση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παρόμοιες συνέπειες για τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό που έπαιξαν χωρίς οπαδούς κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Σκόντα Ξάνθη, αντίστοιχα. Πιο αδικημένες οι ομάδες της επαρχίας (Superleague) που σπάνια έχουν απασχολήσει για κρούσματα βίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου