Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Δολοφονικό τάκλιν από τον Ρουμπέν Ράγιος!


Ένα ιδιαιτέρως ακραίο συμβάν έλαβε χώρα στο Ισραήλ. Ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, Ρουμπέν Ράγιος, προέβη σε μία αντιαθλητική κίνηση που ενδεχομένως να του στοιχίσει ακριβά.

Στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης Μακάμπι Χάιφα - Μπνέι Γεχούντα, ο Ρουμπέν Ράγιος δεν λογάριασε σωστά την φάση και χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να κάνει ένα σκληρό τάκλιν που θα τον στιγματίσει για την συνέχεια της καριέρας του. Μετά από το συγκεκριμένο χρονικό σημείο, προκλήθηκε άγρια συμπλοκή ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Ο ισπανός άσσος της Μακάμπι Χάιφα δέχτηκε φυσικά την κόκκινη κάρτα και πήρε την άγουσα προς τα αποδυτήρια. 

Εν συνεχεία, φαινόταν πως ακόμη κι ο ίδιος  προσπαθούσε να δικαιολογήσει την συμπεριφορά του. Οι εκφράσεις του προσώπου του έδειχναν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο την απογοήτευσή που έκρυβε μέσα του. Η ενέργειά του αυτή δεν συμβαδίζει σε καμία περίπτωση με τον χαρακτήρα του, ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Από εκεί και πέρα, η Μακάμπι Χάιφα σκέφτεται σοβαρά την διακοπή του συμβολαίου του. Ο μάνατζερ του παίκτη βρίσκεται ήδη στο Ισραήλ προκειμένου να συζητήσει με τους υπευθύνους για το μέλλον του πελάτη του. Ο Ράγιος "κατέφυγε" στην Βαλένθια προκειμένου να κοπάσει όσο γίνεται το θέμα στην χώρα στην οποία αγωνίζεται.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου