Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Αναμένοντας το "Clásico". Τελευταία νέα

Οι ποδοσφαιρόφιλοι περιμένουν με αγωνία την σέντρα του μεγάλου ντέρμπι. Το ματς, όμως, έχει ήδη αρχίσει. Το pre-game έχει ανεβάσει την θερμοκρασία στα ύψη.

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα προετοιμάστηκαν πυρετωδώς για την μεγάλη αναμέτρηση. Οι μερένχες θα παραταχθούν χωρίς αλλαγές στο Μπερναμπέου. Ο Άνχελ ντι Μαρία επανέρχεται στο αρχικό σχήμα του Αντσελότι. Στην αντίπερα όχθη, ο Πουγιόλ δεν ταξίδεψε στην Μαδρίτη με την αποστολή της Μπαρτσελόνα. 

Ο Νεϋμάρ, σύμφωνα με τις ενδείξεις, θα μπει στο παιχνίδι από την αρχή. Το γεγονός αυτό έχει προξενήσει σοβαρές αντιδράσεις αφού ο βραζιλιάνος δεν έχει πείσει ακόμα τους οπαδούς της ομάδας. Πολλοί θεωρούν άδικη την χρησιμοποίηση του Νεϋμάρ αντί του Πέδρο. Ο κανάριος διανύει περίοδο τρομερής φόρμας.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Κεντίρα θα είναι ανάμεσα στους παρευρισκομένους. Ο γερμανός είναι τραυματίας, όμως, δεν χάνει ευκαιρία προκειμένου να δει την αγαπημένη του ομάδα. Ο 26χρονος μέσος είχε παρακολουθήσει και το παιχνίδι Σάλκε - Ρεάλ στην Γερμανία (1-6 υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης).

Ο Κεντίρα θα είναι ένας από τους 80.000 "πλούσιους" που θα συνδράμουν στην προσπάθεια των γηπεδούχων. Πιο συγκεκριμένα, τα εισιτήρια του ντέρμπι αφορούν μόνο φιλάθλους με "γερή" τσέπη. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι η τιμή των εισιτηρίων φτάνει μέχρι και τα 1700 ευρώ (VIP Asador) !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου