Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Υποψήφιος για την Εθνική Ελλάδος ο Μασιμιλιάνο Αλέγρι.

Ένα νέο όνομα έπεσε στο «τραπέζι» για τον πάγκο της εθνικής Ελλάδος. Ο πρώην προπονητής της Μίλαν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να διαδεχθεί τον Φερνάντο Σάντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από την Ιταλία, ιθύνοντες της ελληνικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου έχουν προσεγγίσει τον ιταλό προπονητή ο οποίος στην παρούσα περίοδο δεν έχει συμβόλαιο με άλλη ομάδα. Τελευταίος του σταθμός ήταν η Μίλαν από την οποία απολύθηκε στις 13 Ιανουαρίου του 2014, μετά από μία απογοητευτική θητεία στην ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αποτέλεσε προπονητή και άλλων ιταλικών ομάδων πριν από την Μίλαν. Ωστόσο, το τετραετές πέρασμά του από τους ροσονέρι δεσπόζει, χωρίς αμφιβολία,  στο βιογραφικό του. Τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής παρέμεινε, κατά την διάρκεια της μέχρι τώρα καριέρας του, εντός ιταλικών συνόρων.

Το όνομα του προπονητή από το Λιβόρνο εξετάζεται με ιδιαίτερη σοβαρότητα από τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Εκτός από τον Αλέγκρι, έχει ακουστεί ήδη το όνομα του Χαβιέρ Αγκίρε αλλά και του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Στην περίπτωση του μεξικανού, τα πράγματα μοιάζουν πιο καθαρά αφού το συμβόλαιό του με την Εσπανιόλ λήγει το καλοκαίρι και έτσι θα μπορέσει να αναλάβει την εθνική Ελλάδος μετά από το Μουντιάλ. Από την άλλη, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν πρέπει να θεωρείται μια προσιτή λύση καθώς δύσκολα θα τον αφήσει ελεύθερο η Αλ Νασρ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Και ο Ρόναλντ Κούμαν στο παιχνίδι που φεύγει από την Φέγενορντ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου