Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Τι σχέση έχει ο Μπαλοτέλι με το χαμένο αεροσκάφος της Malaysia Airlines;

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει από το βράδυ της Παρασκευής με την υπόθεση του Boeing 777. Μάλιστα, το χαμένο αεροσκάφος συνδέεται και με τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι υπεύθυνοι προσπαθούν να εξακριβώσουν τα στοιχεία των δραστών, των ατόμων που κατέλαβαν με πλαστά διαβατήρια το εξαφανισμένο αεροπλάνο. Όταν ρωτήθηκε ο γενικός διευθυντής της πολεμικής αεροπορίας της Μαλαισίας για τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, τότε εκείνος έδωσε μια άκρως αφοπλιστική απάντηση που προξένησε γέλιο στους παρευρισκομένους δημοσιογράφους.

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στην Κουάλα Λουμπούρ, ο Αζαρουντίν Αμπντούλ Ραχμάν είπε: "Ξέρετε τον Μάριο Μπαλοτέλι; Οι αεροπειρατές μοιάζουν με τον Μπαλοτέλι". 

Αναμφίβολα, η μπλούζα του Μάριο Μπαλοτέλι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι) αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά προφητική. Συγκεκριμένα, έγραφε: "Γιατί πάντα εγώ;".

Ως συνέπεια, ο Μπαλοτέλι τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας στο παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μίλαν. Ωστόσο, ο ιταλός άσσος δεν θέλησε να αναφερθεί στις δηλώσεις που έγιναν και παρέμεινε στο αγωνιστικό κομμάτι με την μιλανέζικη ομάδα να ηττάται με 4-1 από τους παίκτες του Τσόλο Σιμεόνε στο Βιθέντε Καλδερόν. Οι ροχιμπλάνκος πήραν μια εύκολη πρόκριση και συνεχίσουν την πορεία τους στον θεσμό.

Όσον αφορά το αεροπλάνο της πτήσης MH370; Δεν υπάρχουν εξελίξεις, με τους 239 επιβάτες να παραμένουν ακόμη άφαντοι και τα σενάρια γύρω από το συμβάν να μην είναι θετικά. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου