Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Άρης - ΠΑΟΚ: Η τελευταία "αρπαχτή" της κιτρινόμαυρης διοίκησης!

Άλλο ένα ολέθριο λάθος διέπραξε ο Λάμπρος Σκόρδας. Δεν θέλει ο Άρης να πέσει με ψηλά το κεφάλι...

Πέρα από την αγωνιστική ντροπή απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, ο Άρης ξεφτιλίζεται και μπροστά στους ίδιους του τους οπαδούς ελέω οδυνηρών κινήσεων από την διοίκηση. 

Πιο συγκεκριμένα, το μυαλό που βρίσκεται στον προεδρικό θώκο προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στον κόσμο ο οποίος μόλις άκουσε τις τιμές των εισιτηρίων για το ντέρμπι,απηύδησε για τελευταία φορά πριν τον υποβιβασμό. Τα 10 ευρώ στα πέταλα και τα 15 στην 2, ρίχνουν κι άλλο λάδι στην κόντρα που έχει προκύψει εδώ και καιρό. 

Ακόμη και τα μέχρι πρότινος 5 ευρώ στην θύρα 2 φάνταζαν πολλά για την εικόνα του Άρη, με τον κόσμο να κάνει πραγματικά χατήρι με την προσέλευσή του στο γήπεδο. 

Ο Άρης μόνο ζημιωμένος βγαίνει καθώς δέχεται άλλο ένα χτύπημα στην εικόνα του. Τα λεφτά που θα αποκομίσει δεν σώζουν την παρτίδα των τεράστιων χρεών της ομάδας. Επιπλέον, καλύτερο δεν θα ήταν να γεμίσει το Βικελίδης με 5 ευρώ από το να μην γεμίσει με 15; Άσχετα από τα έσοδα, το ντέρμπι θα είχε τουλάχιστον παλμό.

Πάντως, ο Σκόρδας βγαίνει σχετικά ευνοημένος από τις συνθήκες αφού το ματς έρχεται πριν το ρεζίλι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης.

Το κυριακάτικο ματς αξίζει της παρακίνησης για "ντου" μιας και με τέτοιες προϋποθέσεις, αυτό φαντάζει μονόδρομος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου