Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Τελευταίο κλάσικο για Βαλντές και Διέγο Λόπεθ (;)

Η επόμενη σεζόν δεν θα βρει τους δύο παίκτες στις τωρινές τους ομάδες. Ο Βαλντές το έχει ήδη δηλώσει.

Βαλντές και Λόπεθ θα υπερασπιστούν τις εστίες του κλάσικο, το οποίο και πρέπει να απολαύσουν. Ο Βαλντές σε πρόσφατες δηλώσεις του είπε: "Είναι ίσως το τελευταίο μου παιχνίδι στο Μπερναμπέου". 

Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λόπεθ αλλά και για τον συμπαίκτη του στην εθνική, Κασίγιας. Μάλιστα, εξέφρασε τον θαυμασμό του για την συνύπαρξη των δύο στην Ρεάλ, κάτω από αυτές τις ιδιάζουσες συνθήκες.

Ωστόσο, μία φυγή του Λόπεθ δεν αποκλείεται λόγω αυτής της κατάστασης. Πιθανό είναι ο ισπανός τερματοφύλακας να κινηθεί προς άλλη κατεύθυνση, σε ένα περιβάλλον πιο ήρεμο και λίγο πιο μακρινό από τα φώτα της δημοσιότητας. Επίσης, με έναν λιγότερα αναγνωρισμένο τερματοφύλακα στον πάγκο...

Πάντως, και οι δύο θα εξετάσουν λογικά τον προορισμό του Μονακό. Πέρσι το καλοκαίρι οι φήμες ενέπλεξαν τα ονόματά τους με την ομάδα του Φαλκάο.

Πέρα από τα παραπάνω, οι δυο τους συνδέονται και με κάτι εξωαγωνιστικό. Αποτέλεσαν τους πρωταγωνιστές μιας καινούριας διαφήμισης, ντυμένοι spider man (The Amazing Spider Man 2). 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου