Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ο Μαγιένκο "ισοφάρισε" τον Μέσσι!

Την δόξα του αργεντινού ζήλεψε ο βάσκος διαιτητής. Τρομερά λάθη του Ουντιάνο Μαγιένκο στο clasico.

Τρία ανύπαρκτα πέναλτι δόθηκαν στο ντέρμπι. Αρχικά, έντονες διαμαρτυρίες προκάλεσε η εσχάτη των ποινών που "χαρίστηκε" στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αντί να δοθεί φάουλ, η απόφαση ήταν "πέναλτι". Ο πορτογάλος άσσος εκμεταλλεύτηκε το δώρο και διαμόρφωσε το 3-2.

Ωστόσο, ο Μαγιένκο αποδείχτηκε "μεγαλόψυχος". Τελικά, επωφελημένη του ντέρμπι ήταν η Μπάρτσα. Στο 65', ο Νεϋμάρ έπεσε με δόλο μέσα στην μεγάλη περιοχή ύστερα από μαρκάρισμα του Σέρχιο Ράμος. Παράλληλα, ο ισπανός δέχτηκε και την κόκκινη κάρτα. Ο Μέσσι ισοφάρισε σε 3-3. Ο αργεντίνος δεν έμεινε στα δύο γκολ και λίγο πριν το φινάλε (84') σημείωσε χατ -τρικ. Ξανά από το σημείο του πέναλτι. Παρόλα αυτά, είχε προηγηθεί φάουλ του Ινιέστα στον Καρβαχάλ, κάτι στο οποίο εσφαλμένα δεν δόθηκε βάση.

Ο Μαγιένκο κατάφερε να βάλει έμμεσα τρία γκολ, τόσα όσα και ο Μέσσι. Σε γενικές γραμμές, οι διαιτησίες του 40χρονου ρέφερι δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Η παρουσία του στις μεγάλες διοργανώσεις προκαλεί αμφιβολίες για την δικαιοσύνη σχετικά με την απόδοση των ισπανών διαιτητών. Ένας διαιτητής που σίγουρα αδικείται στο ισπανικό πρωτάθλημα, είναι ο Ματέου Λαόθ. Ο βαλενθιάνος πρέπει να προαχθεί και να αναλάβει πιο πολλά ντέρμπι.

Πολλά παράπονα για τον Μαγιένκο ακούστηκαν από τα χείλη των Ρονάλντο, Ράμος και Αρμπελόα μετά την λήξη του ματς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου