Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Το βαπόρι απ' την Περσία, έφτασε στην Ανδαλουσία...

Ο Ντάνι Μπενίτεθ βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αντιντόπινγκ. Εν αναμονή της τιμωρίας του ο ισπανός.



Το ματς της Γρανάδα με την Μπέτις θα μπορούσε να θεωρηθεί καταστροφικό για την καριέρα του 26χρονου μέσου. Ο ποδοσφαιριστής της Γρανάδα είχε περάσει αλλαγή στον αγώνα. Λίγο μετά την είσοδό του δέχτηκε την κόκκινη κάρτα χωρίς ουσιαστικά να κάνει αισθητή την παρουσία του. Το πολύ σκληρό τάκλιν του στον Νόνο επέφερε αυτή την απόφαση.

Μετά το φινάλε του ματς, ο Ντάνι Μπενίτεθ υποβλήθηκε σε έλεγχο αντιντόπινγκ. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και τόσο ομαλά. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν "θετικά". Ο παίκτης κατηγορείται για χρήση κοκαΐνης, αν και αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Δυστυχώς για τον ίδιο, η Γρανάδα έχει λάβει ήδη τα μέτρα της. Πιο συγκεκριμένα, τον απέκλεισε από τις προπονήσεις και έτσι η σεζόν τελείωσε για τον Μπενίτεθ. Η πορεία του θα συνεχιστεί στην Ουντινέζε, στην ομάδα από την οποία είναι δανεικός. Ωστόσο, το μέλλον του δεν μοιάζει ευοίωνο ούτε εντός των ιταλικών συνόρων.

Προφανώς, ο Μπενίτεθ ήταν από τις "αθώες" περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που δεν ήξεραν να προφυλαχθούν... Είναι τελείως πλασματικό να υποστηρίζεται ότι δεν υπάρχει διακίνηση ναρκωτικών στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο Κάιλ Γουόκερ τον περασμένο Σεπτέμβριο...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου