Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Επεισοδιακό το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!

Μόνο ντροπή προκάλεσε στον ποδοσφαιρόφιλο το θέαμα που αποτυπώθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης. Έντονοι διαπληκτισμοί στο πρώτο ημίχρονο.

Το γήπεδο του Άρη έμοιαζε σαν καζάνι που βράζει από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Η κατάσταση έφερνε στο μυαλό των υγειών φιλάθλων εικόνες ζούγκλας. Για άλλη μια φορά, η θύρα 2 είχε ρόλο πρωταγωνιστή και από νωρίς φρόντισε να το δείξει μέσω της κόντρας που άνοιξε με τον Μίροσλαβ Στοχ. 

Ο Άρης μπόρεσε να ανοίξει πρώτος το σκορ με γκολ του Αντρέα Τάτου, που πανηγύρισε το τέρμα του μαζί με τους σκληροπυρηνικούς της ομάδας. Μάλιστα, πικάντικη λεπτομέρεια της συγκεκριμένης στιγμής είναι ότι ο σκόρερ φορούσε μπλούζα του Super 3!

Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Μπάμπη Οικονομόπουλου.

Λίγο πριν ο διαιτητής σφυρίξει το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, το παιχνίδι εκτροχιάστηκε ξανά. Το αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Κάτσε, οδήγησε τον αλβανό μέσο στα αποδυτήρια αφού πρώτα τίναξε το ματς στον αέρα! Παράλληλα, αρκετά προκλητικοί στο παιχνίδι ήταν ο Αγκάνθο και ο Τζαβέλλας οι οποίοι είχαν και μεταξύ τους επεισόδιο.

Το δεύτερο ημίχρονο άργησε να ξεκινήσει περίπου μισή ώρα, ελέω των γεγονότων. Επίσης, οι διακοπές της ροής του παιχνιδιού ήταν πολυάριθμες λόγω των μπουκαλιών και των κροτίδων που πετούσαν οι οπαδοί του Άρη στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιώργο Γεωργιάδη, και σε παρευρισκομένους στην αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου. Το αθλητικό ρεπορτάζ στην Ελλάδα συχνά μετατρέπεται σε πολεμικό, με τα γήπεδα να θυμίζουν εμπόλεμη ζώνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου