Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

"Κόκκινη" σούπα...

Ο Ολυμπιακός ήταν σε πολύ κακή μέρα κόντρα στον Άρη. Κατώτερη του αναμενομένου η ομάδα του Μίτσελ.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν πάρει την κατιούσα στο πρωτάθλημα. Η ανάκαμψη δεν έρχεται με την ομάδα να είναι σε πολύ κακή φόρμα. Μετά από το παιχνίδι με τον ΠΑΟ (0-3) ο Ολυμπιακός δεν ικανοποιεί τους οπαδούς του.

Απέναντι στον ανήμπορο Άρη κατάφερε να σκοράρει μόλις μια φορά. Η λύτρωση ήρθε στο 84' μετά από εκπληκτική προβολή του Νέλσον Βαλντέζ. Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου προκάλεσε μεγάλη δυσφορία στο Καραϊσκάκης που αποδοκίμασε τους παίκτες. Μάλιστα, ο Άρης θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ αν ο Μανιάς ήταν πιο εύστοχος.

Το ματς είχε πολύ κακό ρυθμό. Οι θεατές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως "ήρωες". Από το παιχνίδι θα μείνει σίγουρα το σκληρό τάκλιν του Ηρακλή πάνω στον Μανιάτη. Η "απογοήτευση του γκολ" έφερε το παραπάνω αποτέλεσμα και παράλληλα την απευθείας κόκκινη κάρτα. Άξιος συγχαρητηρίων ο παίκτης του Άρη που ζήτησε συγγνώμη από τον Μανιάτη μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Από εκεί και πέρα, τραγική φιγούρα του παιχνιδιού αναμφίβολα ήταν ο προπονητής του Άρη, Νίκος Παπαδόπουλος. Ο νυν τεχνικός των κιτρινόμαυρων δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την λύπη του για την ομάδα. Πραγματοποίησε τις δηλώσεις του με δάκρυα στα μάτια...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου