Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Δύο βήματα πριν τον τελικό!

Η κληρωτίδα επέλεξε τα ζευγάρια των προημιτελικών. Η συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ αναμένεται θεαματική με το άγχος των φιλάθλων να κορυφώνεται.

Το μενού της φάσης των 8 περιλαμβάνει: Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης - Μπορούσια Ντόρτμουντ, Παρί - Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπάγερν Μονάχου. Τα τέσσερα ντέρμπι θα λάβουν χώρα στις 1/2 και 8/9 Απριλίου. Σαφές προβάδισμα έχουν οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν, τα απόλυτα φαβορί για τον φετινό τελικό. Το τελευταίο ματς της φετινής διοργάνωσης θα διεξαχθεί στην Λισσαβόνα, στο στάδιο Ντα Λουζ της Μπενφίκα.

Η Μπαρτσελόνα προετοιμάζεται ενόψει του κλάσικο με την Ρεάλ. Δυο μέρες πριν, όμως, προέκυψε ένας ακόμη ισπανικός εμφύλιος, αυτός κόντρα στην Ατλέτικο. Οι μερένχες βρίσκουν απέναντί τους τον περσινό κακό τους δαίμονα, την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Θεωρητικά, η Ρεάλ έχει το απόλυτο προβάδισμα και θα κυνηγήσει μια εκδίκηση. Το Παρί - Τσέλσι είναι το πλέον αμφίρροπο ματς και δεν έχει ιδιαίτερο ιστορικό background όπως το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπάγερν. Το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες το 1999, αποτέλεσε ορόσημο για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου