Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Επιθετικός και με το μικρόφωνο!

Ο Γιόχαν Κρόιφ συνεχίζει να επιτίθεται και μετά το τέλος της καριέρας του. Φαίνεται πως η θέση του στο χορτάρι έχει γίνει τρόπος ζωής. Νέο του θύμα, ο Νεϊμάρ.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο ολλανδός εκφράζει την απογοήτευσή του σχετικά με το γίγνεσθαι στις τάξεις της Μπαρτσελόνα. Ο παλαίμαχος άσσος συχνά ασκεί κριτική. Τα σχόλια του θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως επί το πλείστον υπερβολικά. Ωστόσο, η αναφορά του στον Νεϊμάρ είχε βάση και ουσία. 

Συγκεκριμένα, δήλωσε: "Το πρόβλημα της Μπαρτσελόνα είναι ότι διαθέτει έναν 21χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος κερδίζει πιο πολλά χρήματα από τους υπολοίπους". 

Προφανώς, ο Κρόιφ θεωρεί πως ο βραζιλιάνος δεν πρέπει να έχει μεγαλύτερο συμβόλαιο από τα αστέρια της ομάδας, Μέσσι, Τσάβι και Ινιέστα. Ο διεθνής άσσος δεν είχε δοκιμαστεί προηγουμένως σε ευρωπαϊκό επίπεδο και μέχρι στιγμής διαψεύδει τις προσδοκίες και το ευχάριστο κλίμα της παρουσίασής του στο Καμπ Νου.


Επίσης, το σκάνδαλο γύρω από το συμβόλαιό του Νεϊμάρ είχε βαρυσήμαντες επιπτώσεις. Αποτέλεσε ένα ισχυρό χτύπημα για το image της ομάδας και για τους οπαδούς της. Χωρίς αμφιβολία, το υπέρογκο κόστος της μεταγραφής, έπληξε και τα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου