Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ο Στοίκοβιτς εξέθεσε την σύγχρονη "παράγκα" του Ολυμπιακού.

Η αποδεδειγμένη χαζομάρα του σέρβου αποδείχτηκε "χρυσάφι". Από μικρό και από χαζό μαθαίνεις την αλήθεια.

Ο Στοίκοβιτς έχει επαληθεύσει αρκετές φορές ότι γουστάρει μια ζωή γεμάτη κινδύνους. Μάλιστα, οι κίνδυνοι αυτοί δεν του αποφέρουν τίποτα, πράγμα ενδεικτικό της μη ποιότητας του εγκεφάλου του.

Ωστόσο, ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη αποτέλεσε μια χρήσιμη πηγή για την κατεδάφιση μιας ύπουλης νοοτροπίας. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε ότι το καλοκαίρι πάει στον Ολυμπιακό και ότι θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το 2016. Στην ουσία, εξέφρασε δημόσια ότι βρίσκεται στον Εργοτέλη για "αγροτικό".

Ο Ολυμπιακός παίζει σε ένα πρωτάθλημα που μοιάζει να αποτελείται από ερυθρόλευκες ακαδημίες. Ο Στοίκοβιτς, όπως και ο Πελέ, είναι και ήταν στο ίδιο μονοπάτι.

Όπως ήταν φυσικό, η διοίκηση του Ολυμπιακού διέψευσε τις δηλώσεις του Στοίκοβιτς. Πράγμα απολύτως λογικό. Η ομάδα δεν θέλει να αποκαλύψει επίσημα ούτε μία πτυχή του σαθρού ελληνικού πρωταθλήματος,για το οποίο η ίδια είναι υπαίτια. Καλό θα ήταν οι παράγοντές της (Σάββας Θεοδωρίδης) να μην μιλάνε για "παιχνίδια - αγγαρείες", όταν οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται πίσω από την συγκεκριμένη κατάσταση.

Τέλος, οι ιθύνοντες των πρωταθλητών θα προβούν σε ανακοίνωση του σέρβου μόνο στο κατάλληλο timing. Το καλοκαίρι φαντάζει ιδανικό. Τότε θα έχει κοπάσει και η πρόσφατη αντίδραση της θύρας 7 στο πρόσωπο του παίκτη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου