Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Εργοτέλης: Νέο παράρτημα του Ολυμπιακού;

Ο Ολυμπιακός σε λίγο θα παίζει με ομάδες που θα τις έχει δημιουργήσει ολοκληρωτικά ο ίδιος. Ο Εργοτέλης κοντεύει...

Από το καλοκαίρι που πέρασε άρχισαν τα κολλητιλίκια ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η περίπτωση του Μπαντιμπανγκά συνέδεσε για πρώτη φορά την συγκεκριμένη περίοδο Ολυμπιακό και Εργοτέλη. Αρχικά, ο βέλγος ακούστηκε για τους ερυθρολεύκους αλλά στη συνέχεια υπέγραψε στην κρητική ομάδα. Προφανώς, ο Μπαντιμπανγκά είναι υπό παρακολούθηση και αν πείσει θα αποκτηθεί από τους πρωταθλητές.


Από εκεί και πέρα, ο Εργοτέλης έχει ακόμα τρία ελληνόπουλα του Ολυμπιακού. Για "ψήσιμο" στην Κρήτη βρίσκονται από το καλοκαίρι οι Μπουχαλάκης, Τζανακάκης και Διαμαντάκος.

Τον Ιανουάριο τα πράγματα πήραν μία "αγριότερη" ομορφιά. Ο Ολυμπιακός πήρε τον νορβηγοσομαλό Ιμπραϊμ και γρήγορα-γρήγορα από το αεροδρόμιο της Αθήνας βρέθηκε στο αντίστοιχο της Κρήτης.

Χαμός έχει προκύψει και με τις φήμες που θέλουν τον Στοϊκοβιτς να πήγε στον Εργοτέλη με την μορφή δανεισμού από τους πειραιώτες. Ένα τέτοιο σενάριο δεν μοιάζει καθόλου απίθανο. Ο ερχομός του σέρβου στην Ελλάδα για λογαριασμό του Εργοτέλη προκαλεί σίγουρα απορίες. 


Επιπλέον, ο Ολυμπιακός ακούγεται πως θα πάρει τον Αυλωνίτη. Σκοπός του Μίτσελ είναι να τον στείλει δανεικό, ωστόσο, όχι στον Πανιώνιο. Ο Εργοτέλης πλέον έχει μπει στην πρώτη γραμμή, και βρίσκεται πιο κοντά στο χέρι του Μαρινάκη.

Ο Πελέ αποτελεί άλλη μια περίπτωση καλών σχέσεων. Ο βραζιλιάνος έπεισε με τις εμφανίσεις του στον Εργοτέλη και αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό που νίκησε όλους τους "διεκδικητές" του.


Η Κρήτη είναι κόκκινη, Ολυμπιακέ! Αυτό αποδεικνύεται και στην πράξη καθώς πέρα από τους δανεικούς του Εργοτέλη, άλλοι τρεις αγωνίζονται στον Πλατανιά ( Κατάι, Βλαχοδήμος, Σιώπης). 

Μαγκιά του Ολυμπιακού που γεμίζει με τους δανεικούς του τις ενδεκάδες των αντιπάλων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου