Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

"Ξηλώνει" τον Πανιώνιο η ΆΕΚ;

Η ΑΕΚ παίρνει εκδίκηση από τον Πανιώνιο και μάλιστα, όντας στην Γ' εθνική!

Φαίνεται πως οι κιτρινόμαυροι δεν ξεχνάνε το δυσάρεστο εκείνο γεγονός της Νέας Σμύρνης που οι οπαδοί του Πανιωνίου είχαν ξηλώσει το γήπεδο για να μην το χρησιμοποιήσει η ΆΕΚ. Και έτσι, μετά από λίγα χρόνια, η πλευρά του Μελισσανίδη είπε να κάνει το ίδιο, αλλά προτίμησε να ξηλώσει τα αποδυτήρια!

Τα οικονομικά προβλήματα δεν λύγισαν τον Πανιώνιο, ο οποίος κάνει μία ιδιαίτερα αξιόλογη πορεία βάση των συνθηκών. Η ΆΕΚ ξεχώρισε μερικούς στυλοβάτες της ομάδας και θα προσπαθήσει να τους πάρει το καλοκαίρι. Μετά την συμφωνία με τον Ανέστη, θα επιδιώξει να πάρει τους Λαμπρόπουλο και Αραβίδη. 

Ειδικά, για τον Αραβίδη θα είναι ένα πολύ ηχηρό μπαμ. Θα είναι μία τρανταχτή απόδειξη ότι το όνομα της ΆΕΚ πουλάει ακόμα και από το "μακρινό" πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.


Φοβερή κίνηση για την ΆΕΚ, πολύ κακή επαγγελματικά για τον Αραβίδη που βγαίνει εκτός τροχιάς. Τρία σενάρια: 'Η κακός μάνατζερ (Prosport International), ή τρελός αεκτσής ή άδεια τα ταμεία στον Πανιώνιο.

Στην πρώτη περίπτωση αξίζει να σημειωθεί ένα clue. Ανάμεσα στους νοτιαφρικανούς ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί η εταιρεία, ξεχωρίζουν και λίγα ονόματα ελλήνων παικτών. Μεταξύ αυτών και ο πρόσφατα νέος παίκτης της ΆΕΚ, Δημήτρης Κολοβέτσιος. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου