Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Παλικάρι ο Νεϋμάρ! Βλέπει τον τραυματισμό "μισοάδειο".

Ήμουν έτοιμος να σχολιάσω την παράλογη φήμη που συνδέει τον Αλμπέρτο Μορένο με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, προέκυψε κάτι άλλο που μου έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση.

Ο Νεϋμάρ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Χετάφε και κανείς μπορούσε να τον δει να επιστρέφει από την Μαδρίτη με πατερίτσες , μία εικόνα που προκάλεσε ανησυχία. Τελικά, ο χρόνος που θα λείψει θα είναι περίπου ένας μήνας και θα είναι έτοιμος για το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι.



Θεωρώ ότι ένας μήνας για έναν ποδοσφαιριστή top επιπέδου είναι σχεδόν μία αιωνιότητα. Ο Μέσσι έχασε λόγω του τραυματισμού του την Χρυσή Μπάλα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξαφνικά βρέθηκε από την δεύτερη θέση στην κορυφή του βάθρου, βλέποντας τον Μέσσι να πέφτει...

Αναμφίβολα, για τον βραζιλιάνο η Χρυσή Μπάλα της νέας χρονιάς γυρνούσε στο μυαλό του. Έστω σαν υποψηφιότητα. Ένας καλός δεύτερος γύρος και το Μουντιάλ με την εθνική Βραζιλίας, το απόλυτο φαβορί, θα ήταν δύο πολύ γερά όπλα.

Ωστόσο, ο τραυματισμός του τού στερεί πολύτιμο και καθοριστικό χρόνο. 

Ο βραζιλιάνος,όμως, είδε το ποτήρι μισογεμάτο. Το χαμόγελο παραμένει στο πρόσωπό του καθώς το επεισόδιο του κυπέλλου δεν του "σβήνει" την συμμετοχή στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου