Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Αποκλειστικό! Ο μάνατζερ του Χούσεν στη Θεσσαλονίκη! (Φώτο + Βίντεο από την άφιξη)

Το Παίξε Μπάλα! άλλον περίμενε και άλλος προέκυψε. Ο Ινσαουράλδε μπορεί να μην ήρθε στην προβλεπόμενη ώρα,όμως, στο αεροδρόμιο έλαβε χώρα μια έκπληξη!

Αστυνομία και ένας άνθρωπος του ΠΑΟΚ βρίσκονταν το μεσημεράκι στο "Μακεδονία". Ωστόσο, ο αφιχθέντας δεν θα ήταν ο αργεντινός αλλά κάτι που θα είχε σχέση με μία άλλη μεταγραφική κίνηση του Δικεφάλου.

Γύρω στις 5 η ώρα και με άκρα μυστικότητα ο αντιπρόσωπος του ΠΑΟΚ παρέλαβε από τις αφίξεις τον μάνατζερ του Χούσεν! Βιαστικά και χωρίς διάθεση για κουβέντες ο ατζέντης του ολλανδού μπήκε στο αυτοκίνητο που τον περίμενε το οποίο θα τον πήγαινε στο μέρος που θα διευθετούνταν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή του Άγιαξ.






Η συμφωνία δεν είχε επιτευχθεί μέχρι να έρθει ο συγκεκριμένος ατζέντης. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο άνθρωπος που τον περίμενε κρατούσε ένα καρτελάκι ώστε ο κ. Γκουστάβο, όπως είναι το μικρό του όνομα, να τον αναγνωρίσει. Κάθε φορά που πήγαινα να κοιτάξω αυτό το καρτελάκι, αυτό κατά ένα μαγικό τρόπο... σκεπαζόταν!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου