Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Καλύτερα τον Κολούνγκα παρά τον Μαρικά ο ΠΑΟΚ.

Το όνομα του Μαρικά έπεσε στο τραπέζι αλλά ο ρουμάνος δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ. 

Ο Μαρικά της Χετάφε δεν έχει καμία σχέση με αυτόν της Σάλκε. Πολύ πιο δυσκίνητος, μοιάζει σαν να κολλάει τα τελευταία ένσημα της καριέρας του. Του λείπει η εκρηκτικότητα και δεν μπορεί να βοηθήσει εκτός περιοχής.

Βέβαια, στην κακή του απόδοση συμβάλλει και το γεγονός ότι η Χετάφε τα περιμένει σχεδόν όλα από τον Σαράμπια. Έτσι, κατεβάζοντας την μπάλα στον άξονα και αν αυτή φτάσει στα πόδια του Μαρικά, εκείνος χρειάζεται να παίξει μαζί της. Το καλύτερο σενάριο θα ήταν η μπάλα να φεύγει με σέντρα από τα πόδια του Λαφίτα, του Λεόν ή του Κάστρο και ο ρουμάνος να αναλαμβάνει μονάχα το τελείωμα.

Επίσης, ο Μαρικά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εύκολα προβληματικός χαρακτήρας. Μετά από κάθε κακή πάσα δυσανασχετεί με τους συμπαίκτες του. Πολύ συχνά μαλώνει και με τους αντιπάλους του όπως στο παιχνίδι με την Μάλαγα που τσακώθηκε με τον Γουέλιγκτον.

Φαίνεται πως πλέον έχει πάρει τον δρόμο της απόσυρσης. Ο Κολούνγκα που είναι αναπληρωματικός έχει πιο πολύ ενέργεια και συμβάλλει πιο πολύ στην ανάπτυξη της ομάδας. Έχω προετοιμάσει και το έδαφος για της ελληνικές ομάδες γιατί ήδη του έχω πει "έλα στην Ελλάδα".



Σήμερα, στην Ισπανία γράφτηκε ότι ο Κολούνγκα ετοιμάζει βαλίτσες προφανώς γιατί είναι ο αναπληρωματικός του Μαρικά...

Ωραία και έξυπνη κίνηση θα ήταν ο ΠΑΟΚ να στοχεύσει στους δύο παίκτες που προορίζονται ως αντικαταστάτες του Κολούνγκα και αυτοί είναι ο Μάρτινς και ο Τιεβύ. Ειδικά, ο δεύτερος που είναι υπό διωγμό από την Εσπανιόλ, μοιάζει πιο προσιτός.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου