Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Η Λίβερπουλ με τις πιθανές προσθήκες των Τέγιο και Μοντόγια.

Θα βρει ο Τέγιο τον Ντεουλοφέου στο Λίβερπουλ; Θα κυνηγήσει ο Μοντόγια τις ελπίδες για να παίξει Μουντιάλ;

Οι φήμες οργιάζουν γύρω από τους δύο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα. Πιθανός προορισμός και για τους δύο αποτελεί η Λίβερπουλ.

Ωστόσο, ο Μπρένταν Ρότζερς τους χρειάζεται; Ειδικά, η περίπτωση του Μοντόγια με προβλημάτισε πολύ.

Ένας πιθανός δανεισμός του Τέγιο θα άλλαζε το σχήμα της Λίβερπουλ. Ο προπονητής της ομάδας δεν είναι τρελός να εξαντλήσει ψυχολογικά δύο παίχτες που παίζουν στην ίδια θέση για μια φανέλα βασικού. Προφανώς, ο Κοουτίνιο θα μετατοπιστεί προς το κέντρο και θα πάρει το πόστο του Άλλεν.

Η επιθετική γραμμή της Λίβερπουλ θα είναι φωτιά, ένα πραγματικό χάρμα οφθαλμών. Τρεις παίχτες που κρυφοκοιτάνε Μουντιάλ, ο Τέγιο, ο Κοουτίνιο και ο Στέρλινγκ θα υπερβάλλουν εαυτό, το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό. Και φυσικά μπροστά ο Σουάρεζ που είναι μία λέξη: "ψυχάρα".



Ο Τέγιο θα δώσει πέρα από την "δίψα" του την τεχνική του και την πολύ όμορφη πάσα του. Αν κάνει ματς όπως αυτό με την Μπέτις πέρσι στο Καμπ Νου, τότε θα αγαπηθεί από τους οπαδούς, θα μπει στην καρδιά τους.

Όσον αφορά τον Μοντόγια, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Μπροστά του έχει να αντιμετωπίσει τον διαχρονικό με τα κόκκινα Τζόνσον.



Ο Τζόνσον,ωστόσο, κάνει νερά στα τελευταία ματς. Παρουσιάζεται χωρίς συγκέντρωση και με κακή σχετικά πάσα προς την μεγάλη περιοχή.

Ο άγγλος δεν είναι μια εύκολη περίπτωση για να παραγκωνίσει ο Μοντόγια. Παρόλα αυτά, μοιάζει η πιο "προσιτή" από τους "αντιπάλους" του σε Τότεναμ και Ρόμα, δύο ομάδες με τις οποίες το όνομά του είχε συνδεθεί προ ολίγων ημερών.

Πιο συγκεκριμένα, θα είχε να τα βάλει με τον Γουόκερ και τον Μαϊκόν, αντίστοιχα.

Ο Μοντόγια είναι απολύτως λογικό να θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα. Δεν μπορεί να δει ούτε και κλεφτά μια θέση στην εθνική έτσι, όντας αναπληρωματικός στους μπλαουγκράνα. 

Και για κακή του τύχη μπροστά του έχει τον Ντάνι Άλβες, το δεξί μπακ της εθνικής Βραζιλίας, η οποία και είναι η βασική ανταγωνίστρια της Ισπανίας στο Μουντιάλ. Οπότε για λόγους πρεστίζ, ο Ντελ Μπόσκε δύσκολα θα τον διάλεγε.



Σημαντικό θα ήταν η Μπαρτσελόνα να μην τους πουλήσει αλλά να τους δώσει δανεικούς, καθώς το μέλλον τους είναι τουλάχιστον ευοίωνο. Χαρακτηριστικά δείγματα τους καταγράφηκαν στο πρωτάθλημα νέων στο Ισραήλ.

Αν τελικά, οι δύο παίχτες μετακομίσουν στο Λίβερπουλ, στην ίδια πόλη θα συναντήσουν έναν επίσης ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, τον Ντεουλοφέου, ο οποίος παίζει δανεικός στην Έβερτον.

Και στην περίπτωση του Ντεουλοφέου, η πολυκοσμία στα εξτρέμ της Μπαρτσελόνα ήταν καταλυτικός παράγοντας για να βρει αλλού στέγη.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου