Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Μανούσος: "Με νεογέννητα μακριά από το σπίτι μας". Σχόλιο

Ο Μανούσος βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να περιγράψει την οδύσσεια που περνάει η Καλλονή. Επίσης, ξεκαθάρισε που πήγαινε ο περίεργος πανηγυρισμός του με τον Άρη.

Ντόμπρα και χωρίς κανέναν ενδοιασμό μίλησε στο Sentra για όλα τα θέματα της "καλλονικής" επικαιρότητας. Φυσικά, δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστο το πρόβλημα του γηπέδου που ξεσπιτώνει κάθε τρεις και λίγο την ομάδα.

Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο μοιάζουν. Δεν είναι πάμε Θεσσαλονίκη, να φάμε καμια μπουγάτσα, δεν είναι πάμε Αθήνα να δούμε την πρωτεύουσα. Είναι τραγικό το γεγονός η ομάδα να έχει βάση την Λέσβο, η οικογένεια σου να είναι εδραιωμένη στο νησί και εσύ να παίζεις τόσο μακριά από το σπίτι σου. 

Μάλιστα, ο ένας εκ των τεσσάρων αρχηγών της Καλλονής είπε πως αρκετοί παίκτες της ομάδας περιμένουν παιδιά και ακόμα πως η γυναίκα του είναι στον όγδοο μήνα. Οι συνθήκες τους έχουν απομακρύνει, μέσα από τα λεγόμενα του Μανούσου προβλήθηκε ο πόνος του για την κατάσταση. Διαφαίνεται πως είναι σαν να έχουν πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό ενώ είναι μέσα στην ίδια τους την χώρα.

Πολύ καλά λόγια έσταξε και για τον προπονητή, τον κ. Μαντζουράκη. Όντως, όσον αφορά το κλίμα, ο Μαντζουράκης κάνει τα αποδυτήρια να μοιάζουν μια οικογένεια γεμάτη αγάπη. Το να βλέπεις τον προπονητή να φιλάει τον παίχτη που μόλις έχει βγάλει από το παιχνίδι και να τον αγκαλιάζει σαν παιδί του, είναι μία σπάνια εικόνα.

Παράπονο έβγαλε και για τον κόσμο του νησιού που σαμποτάρει, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, το γήπεδο. Πραγματικά, είναι αξιοπερίεργο γιατί συμβαίνει αυτό όταν κάτι τέτοιο θα ενίσχυε έστω και λίγο οικονομικά την Λέσβο. Κάποιοι "κομάντος" άλλων ομάδων θα ταξίδευαν μέχρι εκεί, και όσοι λίγοι και αν πήγαιναν σε αυτό το απρόσιτο μέρος, είναι καλύτερο από το τίποτα.

Τέλος, αποκάλυψε πως η αντίδραση του στο ματς με τον Άρη είχε αποδέκτη τον προπονητή των φιλοξενουμένων, Παπαδόπουλο. Κάτι παίχτηκε ανάμεσά τους στο ημίχρονο. Ο προπονητής του Άρη καλύτερα να προσπαθεί να δυναμώσει την ομάδα του από το να προσπαθεί να σπάσει τα νεύρα των αντιπάλων. Γιατί ο ψυχολογικός πόλεμος που πήγε να κάνει αποδείχτηκε αποτυχημένος, έφαγε τρία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου