Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Δημούτσος: "Παναθηναϊκός δεν ήμουνα ποτέ!".

Καμία σχέση με τα media δεν φαίνεται να έχει ο Ατρόμητος, ο οποίος ζει ακόμα στην εποχή των σπηλαίων.

Η χρήση video αποτέλεσε έναν παράγοντα που ξάφνιασε την αποστολή της ομάδας. Η άφιξη του Ατρομήτου στην Θεσσαλονίκη (18/1/2014), ήταν επεισοδιακή.

Ειδικά, όταν βγήκε ο Δημούτσος τα πράγματα αγρίεψαν με τον πρώην άσσο του Παναθηναϊκού να ζητάει τον λόγο από το παιδί που τραβούσε το βίντεο. Ο Δημούτσος ήταν μέσα στα νεύρα και δεν μπόρεσε να χειριστεί το ζήτημα.

Το παιδί που τράβηξε το συγκεκριμένο απόσπασμα είναι Παναθηναϊκός και ήθελε να τον ρωτήσει τι ομάδα είναι. Όταν λοιπόν τον ρώτησε για δεύτερη φορά εκείνος γύρισε και του είπε: "Παναθηναϊκός δεν ήμουνα ποτέ!".

Εκνευρισμένος ανέβηκε στο λεωφορείο και την ώρα που πήγαινε να κάτσει, πήρε την απόφαση να γυρίσει πίσω προειδοποιώντας: "μην τολμήσεις και ανεβάσεις καμια μαλακία".

Ειλικρινά μιλώντας, αν ο φίλος μου (suker) δεν είχε κλείσει το βίντεο εκείνη την ώρα, εγώ θα το ανέβαζα. Δεν του έβαλε κανένας τα λόγια στο στόμα, τα είπε από μόνος του.

Αμέσως μετά ήρθε και η αντίδραση από έναν παράγοντα του Ατρομήτου ο οποίος μας είπε να μην τραβάμε βίντεο παρά μόνο φωτογραφίες και αυτές από μακριά.

Πάνω στην κουβέντα του είπα ότι ζούσα στην Ισπανία και αυτό που ζητούσε, εκεί θα ήταν αστείο. Η απάντησή του ήταν: "Εδώ είναι Ελλάδα".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου