Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

"Τελειώνει" ο Νίνης;

Ο Στέφενς άφησε εκτός αποστολής τον Νίνη για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο άσσος του ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα;




Ένα τέτοιο σενάριο μοιάζει πλέον πολύ πιθανό. Τα πράγματα δυσκολεύουν για τον Νίνη μετά και την προσθήκη ενός ακόμα επιθετικού χαφ που σίγουρα προορίζεται για βασικός.

Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κάνεις μετά και τον χαμό που έγινε χθες στο αεροδρόμιο. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ρίξει τρομερή βαρύτητα πάνω στο νέο της απόκτημα. Και δεν θα ρίσκαρε, αν προηγουμένως ο Στέφενς δεν είχε ζητήσει εσπευσμένα την μεταγραφή.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε ανακοινώσει στο twitter της την ώρα άφιξης του παίκτη προκειμένου να "κοπιάσουν" ακόμα περισσότεροι στο αεροδρόμιο. Και στην κυριολεξία ο κάτω όροφος του "Μακεδονία" ήταν φουλ από φωτογράφους, εκπροσώπους του Τύπου και μία μερίδα οπαδών που αναμφίβολα η κοινοποίηση της ώρας άφιξης, αποτέλεσε βοηθητικό παράγοντα για να προσεγγίσουν το αεροδρόμιο.

Επίσης, ο ΠΑΟΚ είχε προγραμματίσει συνέντευξη του Μάρτενς και μάλιστα, είχε εξασφαλίσει και την παρουσία μεταφραστή. Πράγμα αντιστρόφως ανάλογο από αυτό που συνηθίζεται, με τους ποδοσφαιριστές που έρχονται να φυγαδεύονται γρήγορα-γρήγορα προκειμένου να μην πουν κουβέντα.

Οι εξελίξεις προχωρούν πολύ γρήγορα και αμέσως μετά την μεταγραφή, ο Νίνης μένει έξω από την αποστολή. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ήταν κατώτερος των προσδοκιών στο διάστημα που αγωνίστηκε. Δεν εντυπωσίασε τον κόσμο, ίσα-ίσα για κάποιους αποτέλεσε το κακό "πουλέν".

Σήμερα στο twitter εξέφρασε την απορία του λέγοντας: "Ξέρω πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, όμως κάποιες φορές εύχομαι να ήξερα ποιος ήταν αυτός ο λόγος".

Μία πολιτισμένη σπόντα για τον Στέφενς. 

Πλέον, το ρόστερ του ΠΑΟΚ έχει γεμίσει στα επιθετικά χαφ με τους Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδη και Μάρτενς να έχουν τον πρώτο λόγο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου