Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ο Λούκας σκόραρε με τα παπούτσια του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Λούκας Πέρεθ θα μπορούσε να θεωρηθεί και επίσημα πλέον ο "CR7 των φτωχών". Είναι αλήθεια πως αυτό δεν θα άρεζε στους οπαδούς της παλιάς του ομάδας, της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ο άσσος του ΠΑΟΚ σκόραρε απέναντι στον Παναιτωλικό και χάρισε την νίκη στον Δικέφαλο. Μάλιστα, ο Λούκας και ο Κάσες ήταν στα κεντρικά νέα της Marca για σήμερα, κάτι που δεν συνηθίζεται, να αφιερώνει δηλαδή μέρος της "ταπετσαρίας" της σε κάτι ελληνικό.

Ο Λούκας, ωστόσο, έκανε το μπαμ με τα παπούτσια που φόρεσε. Δεν "κόλλησε" στο ότι είναι στιγματισμένα και ότι αποτελούν προσωπικό μοντέλο άλλου ποδοσφαιριστή. Με την κίνησή του, πιθανώς, να ήθελε να δείξει τον σεβασμό του στον πορτογάλο σταρ.

Πάντως, όπως και να 'χει του έφεραν γούρι. Παρόλα αυτά, οι οπαδοί της Ράγιο δεν θα χαιρόντουσαν με αυτή την εικόνα δεδομένης της κόντρας τους με την Ρεάλ Μαδρίτης. Στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων, ο Ρονάλντο πέταξε την φανέλα του, μία από τις ελάχιστες φορές, στην κερκίδα των φανατικών της Ράγιο, των μπουκανέρος. Αμέσως μετά, όλο το πέταλο απέτησε από τον αποδέκτη της φανέλας να την πετάξει πίσω...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου