Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Ο Ντι Μαρία διαμαρτυρήθηκε πιάνοντας τα "μπαλάκια" του. Τι πιστεύω.

Τα σφυρίγματα ήταν πολλά για τον Ντι Μαρία στο Μπερναμπέου. Τόσα είχαν να ακουστούν από την εποχή Μοουρίνιο. 

Ντι Μαρία, ως προσωπικότητα

Ο αργεντινός είναι ιδιαίτερα αντικοινωνικός σαν χαρακτήρας. Δεν έχει καμία σχέση με τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης, καμία σχέση με τους δημοσιογράφους.

Στο προπονητικό κέντρο των μερένχες, μαζεύονται κάθε μέρα το πρωί πολλοί οπαδοί της Ρεάλ για να πάρουν αυτόγραφα από τους παίχτες και να βγουν φωτογραφίες. Ο Ντι Μαρία είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές της ομάδας που δεν σταματάει ποτέ το αυτοκίνητό του για χάρη του κόσμου. Και το Βαλδεμπέμπας δεν είναι να πας για βόλτα. Είναι πολύ μακριά από το κέντρο της Μαδρίτης. Είναι κάτι που πρέπει να σκεφτεί πολύ καλά ο Ντι Μαρία, να αναθεωρήσει και να ανοίγει και λίγο το παράθυρο του για να ανταμείψει τον κόπο των οπαδών.

Επίσης, ο Μπενζεμά και ο Κεντίρα συγκαταλέγονται στην ίδια κατηγορία.

Έτσι, αφού ο Ντι Μαρία δεν κρατάει καλή σχέση με τους οπαδούς, ούτε εκείνοι θα του χαρίσουν κάστανα όπως έγινε και στο ματς με την Θέλτα.

Ο Ντι Μαρία δεν ήξερε πως να το χειριστεί και έπιασε τα μπαλάκια του, για να τους πει ουσιαστικά "σας γράφω στα π.....α μου". Ο αργεντινός πρέπει να φύγει με συνοπτικές διαδικασίες από την ομάδα. Τα μέλη της "βασίλισσας" πρέπει να είναι επίσης βασιλικά. 



Όσον αφορά τους δημοσιογράφους. Έχει απόλυτο δίκιο λέγοντας ότι ο Τύπος δεν τον συμπαθεί επειδή δεν δίνει συνεντεύξεις. Πιστεύω κατά πολύ ότι συμβαίνει αυτό. 

Από την άλλη, όμως, πέρα από ποδοσφαιριστής είσαι και δημόσιο πρόσωπο. Δεν μπορείς να τις αποφεύγεις.

Τώρα τα χρειάστηκες τα media για να δικαιολογηθείς... Αν ήσουν σταθερός στην θέση σου, δεν θα μιλούσες ούτε τώρα στο ραδιόφωνο. Αλλά τα πράγματα είναι σκούρα και φοβήθηκες για το μέλλον σου στη Ρεάλ, ε;


Ο Ντι Μαρία αγωνιστικά

Ο Ντι Μαρία πέρσι ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Η εικόνα του ανάγκασε τον Μοουρίνιο να χρησιμοποιήσει τον Εζίλ δεξιά. 


Φέτος, όμως, ενόψει Μουντιάλ τόσο ο Ντι Μαρία όσο και ο Μαρσέλο πάτησαν γκάζι. Ειδικά, στην αρχή της σεζόν ήταν και οι δύο αγνώριστοι προκειμένου να μην χάσουν τις θέσεις τους στο αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. 

Έπρεπε να έρθει ο Μπέιλ για να ξυπνήσει ο Ντι Μαρία από τον αγωνιστικό λήθαργο που είχε πέσει πέρσι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου