Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Η Άρσεναλ χρειάζεται τον Ντιέγκο Κόστα, ο Ντιέγκο Κόστα δεν χρειάζεται την Άρσεναλ.

Λίγο πριν το Μουντιάλ, οι ποδοσφαιριστές κάνουν τα κουμάντα τους προκειμένου να διασφαλίσουν μία θέση στην εθνική.

Ο Ντιέγκο Κόστα δεν είναι τρελός, ή μάλλον είναι, αλλά τέλος πάντων δεν θα έπαιζε με την φωτιά σε ένα τέτοιο κομβικό χρονικό σημείο. Από την στιγμή που έχει εδραιωθεί στην Ατλέτικο δεν πρόκειται να φύγει.

Όπως όλα δείχνουν ο Ντιέγκο Κόστα θα παλέψει για μια θέση στο σχήμα της εθνικής Ισπανίας, με τον δεύτερο διεκδικητή να είναι ο Νεγρέδο. Παρόλα αυτά ο ισπανο-βραζιλιάνος ταιριάζει καλύτερα στον ρόλο του ψεύτικου εννιαριού. Είναι φτιαγμένος για αυτό, κινείται σε έναν ρόμβο μπροστά από το κέντρο καθώς και μέσα σε αυτόν.

Αυτό είναι που θέλει και ο Βενγκέρ στην Άρσεναλ αφού ο Ζιρού όσο κι αν προσπαθεί είναι ΠΟΛΥ βαρύς για να κάνει παιχνίδι με την μπάλα εκτός περιοχής. Ο γάλλος είναι ένα φορ από τα παλιά, Μαρτίν Παλέρμο. Του δίνεις την μπάλα στην μεγάλη περιοχή και ξέρει πως θα την στείλει στα δίχτυα. Το έργο του, δηλαδή, στην Μονπελιέ.

Είναι,πάντως, απορίας άξιον γιατί ο αλσατός προσπαθεί ντε και καλά να βγάλει τον επιθετικό από την περιοχή όταν τα δύο χαφ του, ειδικά ο Ροζίτσκι, και τα τρία επιθετικά χαφ κινούνται σε τόσους πολλούς χώρους και είναι συνεχώς σε εγρήγορση. 

Και από την άλλη,σχετικά με την πιθανή "μετακόμιση":

  • Ο Ντιέγκο Κόστα δεν θα το ήθελε.
  • Ο Σιμεόνε δεν θα το ήθελε.
  • Η διοίκηση δεν θα το ήθελε (τα 30 εκ. είναι πολύ λίγα για την αξία του).
  • Οι οπαδοί φυσικά δεν θα το ήθελαν.

Οπότε καλό θα ήταν να υπάρχει πιο μεγάλη φαντασία στην φημολογία...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου