Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ο Βαλντέζ είναι ο τέλειος ΑναπληρωματικόΣ του Μήτρογλου.

Η σύνδεση του ονόματος του Μήτρογλου με την Φούλαμ δεν είναι ακόμα μια φήμη. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού μπαίνει στο αεροπλάνο για Λονδίνο...

Αναμφίβολα, το γεγονός αυτό προκαλεί θλίψη στους οπαδούς της ομάδας καθώς ο διεθνής άσσος ήταν ό,τι καλύτερο έχει περάσει από την επίθεση του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια. Και από την στιγμή που ο οπαδός δεν βάζει λεφτά στην τσέπη του, στεναχωριέται για κάτι που θα μπορούσε να του προσφέρει ακόμα περισσότερα συναισθήματα.




Επίσης, σίγουρα "πονάει" που ο Μήτρογλου φεύγει στο φινάλε των μεταγραφών. Οι υποστηρικτές των ερυθρολεύκων θα γκρεμίσουν τον "τοίχο" πάνω στον οποίο είχαν χαράξει με κιμωλία τις μέρες που περνούσαν από την αρχή του Ιανουαρίου. Ελάχιστος χρόνος είχε μείνει αλλά ο Μήτρογλου αποχωρεί.

Είναι πασιφανής, επίσης, ο φόβος και του Ολυμπιακού αλλά και του παίκτη για την μετέπειτα απόδοσή του. Και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα αφού τώρα ο Μήτρογλου είναι on fire, και τώρα "πουλάει". Τα 15 εκ. ήταν δέλεαρ και για τις δύο "όχθες" που δεν θέλουν να ρισκάρουν με ένα κακό δεύτερο μισό.

Πρέπει να αναφερθεί και το άλλο σενάριο, βέβαια. Διαφαίνεται πως ο Ολυμπιακός δεν έχει κίνητρο. Με αυτή του την κίνηση διώχνει ένα πολύτιμο εργαλείο του όπως ο Μήτρογλου καθώς δεν πιστεύει πως θα περάσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επιπλέον, έχει εξασφαλίσει πανεύκολα το πρωτάθλημα.

Την παραπάνω παράγραφο υποδεικνύουν και οι φήμες που θέλουν τον Ολυμπιακό να κινείται για τον Βαλντέζ. Ο παραγουανός θα ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, για κάποια άλλη, προηγούμενη εποχή. Με αυτά που έδειξε ο Μήτρογλου την τελευταία περίοδο, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. 

Ο Βαλντέζ θα ήταν ο κατάλληλος επιθετικός για να καλύψει τον Μήτρογλου. Θα ήταν η πιο ιδανική λύση. Αυτό το έδειξε και κατά την θητεία του στην Βαλένθια που έπαιζε όποτε δεν ήταν φορ ο Σολδάδο και τα κατάφερνε εξαιρετικά.



Εκτός,βέβαια, και αν στον Ολυμπιακό προορίζουν για καθαρά πρώτη επιλογή τον Σαβιόλα. Αν,όμως, το πλάνο δεν βγει τότε το καλοκαίρι οι Πειραιώτες θα χρειαστούν και πάλι επιθετικό.

Όλα αυτά λέγονται γιατί ο Ολυμπιακός έχει δώσει το δικαίωμα να αποτυπώνονται. Την περασμένη μεταγραφική περίοδο ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα παίχτες που δεν ήταν στο ράφι, στην κερκίδα και γενικά μακριά από τον καλό τους εαυτό. Κατάφερε να αποκτήσει ξεχωριστούς ποδοσφαιριστές του ισπανικού πρωταθλήματος όπως ο Τσόρι, ο Κάμπελ, ο Τόρρες, ο Ρομπέρτο. Και τώρα, μέσα σε τρεις μέρες πρέπει να βρει κάτι αντίστοιχο...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου