Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Τα επεισόδια μετά το Άρης - Απόλλων Σμύρνης. Αποκλειστικά βίντεο.

Το Βικελίδης θύμισε ΔΕΘ. Μετά το Άρης - Απόλλων Σμύρνης έγινε ο κακός χαμός έξω από το γήπεδο.

Η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι ήδη από τον χρόνο που παιζόταν το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο η 3 δεν τραγουδούσε, μόνο σιγή στο γήπεδο.

Μετά την λήξη του ματς, έμοιαζε σαν να είχε μαζευτεί όλος ο κόσμος από το γήπεδο, έξω από τα αποδυτήρια. Οι οπαδοί που είχαν πάρει θέση μπροστά από τα αποδυτήρια ήταν πραγματικά αναρίθμητοι. Η οργή του κιτρινόμαυρου κόσμου δεν είχε όρια. Ενώ υπό άλλες συνθήκες, δηλαδή στις προηγούμενες χασούρες, υπήρχαν σεκιουριτάδες μπροστά από την πόρτα των αποδυτηρίων, στο ματς αυτό δεν υπήρχαν.

Δεν μπορούσε κανένας να τους συγκρατήσει. Αρκετοί από αυτούς πετούσαν τα εξωτερικά κάγκελα με μανία πάνω στην πόρτα, με αποτέλεσμα τα πλακάκια γύρω της να σπάσουν.




Καθώς ο κόσμος δεν ηρεμούσε, επενέβησαν τα ΜΑΤ και εκεί άρχισε η... περιπέτεια. Με γρήγορες διαδικασίες άρχισαν να κυνηγάνε τους οπαδούς του Άρη, είτε θύτες είτε όχι. Όποιος προλάβαινε, προλάβαινε. Προσωπικά, σώθηκα μπαίνοντας σε ένα μπουγατσατζίδικο το οποίο αμέσως μετά κατέβασε όλα τα ρολά για να μην μείνει σπασμένο από παντού...

Μετά από λίγο, βγήκα από το μαγαζί και η ατμόσφαιρα ήταν απλά αποπνικτική από τα δακρυγόνα. Άρχισα να τρέχω προκειμένου να βρω ένα δρομάκι στη Χαριλάου για να μπορέσω να πάρω μια ανάσα.

Στα γύρω στενά, υπήρχαν παντού οπαδοί του Άρη που είχαν βάλει φωτιές στους κάδους.



Στα επεισόδια, σημειώθηκε, μάλιστα, και μία σύλληψη ενός νεαρού οπαδού. Λίγο μετά ήρθε και ένα βανάκι της αστυνομίας για να τον πάρει μαζί. Κάποιοι οπαδοί του Άρη φώναζαν "πήγε για αυτόγραφο".

Εντύπωση προκάλεσε ο Τάτος, ο οποίος έφυγε με τα πόδια λίγα λεπτά μετά το τέλος του ματς. Επίσης, στο γήπεδο βρέθηκε και ο Παπαστεριανός.




Όσον αφορά την αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης, αυτή έφυγε γύρω στις 10.30 αφού ο χώρος γύρω από τα αποδυτήρια είχε αδειάσει.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου