Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Λαμία F.C. | 900 ευρώ το διαρκείας! (photo)




Η ομάδα της Φθιώτιδας ανέβηκε μετά από 35 χρόνια στη β' εθνική. Υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για να πιει το αίμα των ντόπιων; 




Ο πρόεδρος του τοπικής ομάδας ονομάζεται Παπαϊωάννου Πανουργιάς και το όνομά του μοιάζει κατάλληλο για την περίσταση αφού ο συλλογισμός των οπαδών πάει στο επίθετο "πανούργος". Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Λαμία (Α.Σ. Λαμία) προέβη σε μια εξωφρενική κίνηση βάζοντας τιμή 900 ευρώ στα εισιτήρια VIP.




Έφταιγε άραγε το "ice bucket"; Το κρύο νερό του πάγωσε τον εγκέφαλο;

Το site της ομάδας χρησιμοποιείται (ακόμη και αυτό) για το προσωπικό κέρδος του παραπάνω ανθρώπου. Συγκεκριμένα, αναφέρει όλες τις εταιρείες που διαχειρίζεται και αναρωτιέται κανείς τι σχέση έχει αυτό με το σωματείο.




900 ευρώ σε ένα γήπεδο "σχολικού πρωταθλήματος"! Μάλιστα, και τα αμέσως φθηνότερα εισιτήρια (Gold) κυμαίνονται σε ανάλογο (ακριβό) μήκος κύματος αφού κοστίζουν 500 ευρώ. Πιθανότατα, έχει γίνει κάποιο λάθος μιας και οι ίδιοι οι υπεύθυνοι μοιάζουν μπερδεμένοι. Χαρακτηρίζουν με την λέξη "σαλόνια" την β' εθνική, ένας όρος που ταιριάζει αποκλειστικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ζάλη τους διαφαίνεται και από τις τιμές που έχουν θεσπίσει.




Με 275 ευρώ παρακολουθείς το ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο (13 Σεπτεμβρίου 2014) στα vip του Σαντιάγο Μπερναμπέου ενώ με 225 ευρώ βλέπεις Τσάμπιονς Λιγκ και συγκεκριμένα το ματς Ρεάλ Μαδρίτης - Βασιλεία (επίσης από τα επίσημα).




Χάμες, Ρονάλντο, Μπέιλ ή "άγνωστος, άγνωστος και άγνωστος;". Η επιλογή δική σου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου