Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ολυμπιακός - Ατλέτικο| Η επιστροφή του Σιμεόνε!





Το ματς της 16ης Σεπτεμβρίου ξεπερνάει τα ελληνικά σύνορα και διαθέτει παγκόσμια απήχηση. Τα φώτα της δημοσιότητας θα στραφούν στο Καραϊσκάκης λόγω του Τσόλο Σιμεόνε!



Η βαριά (και απολύτως δίκαιη) τιμωρία του αργεντινού τον κρατάει μακριά από τους πάγκους. Ο διαιτητής Μπορμπαλάν είχε αποβάλλει τον Σιμεόνε στο Supercopa 2014, αφού ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν εκτός εαυτού. Το ποινικό του μητρώο αμαυρώθηκε με πολλά παραπτώματα.

Δυο φάπες στον τέταρτο διαιτητή, συνεχείς διαμαρτυρίες στον ανδαλουσιανό και συνέχιση της παρακολούθησης του ματς από την κερκίδα (παρά την αποβολή).



Μέχρι στιγμής έχει εκτίσει μόλις τις 2 αγωνιστικές, κόντρα στη Ράγιο (0-0) και στην Έιμπαρ (2-1). Ο Μόνο Μπούργκος, το δεξί του χέρι, κάθεται στον πάγκο ενώ ο Σιμεόνε παρακολουθεί τα ματς χωρίς να μυρίζει το χορτάρι.



Ο Σιμεόνε αποτελεί αντικείμενο λατρείας στην Ισπανία ("Όλε, όλε, όλε Τσόλο Σιμεόνε") και κατ' επέκταση η σημασία της προσωπικότητάς του επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο. 

Η ποινή του Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε έχει ισχύ μόνο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Έτσι, θα ξαναζήσει τον παλμό στο ερχόμενο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ (Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης, 16/9)!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου