Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ "οπαδών" Ηρακλή - ΠΑΟΚ! (video, photos)



Χαμός έγινε στη Θεσσαλονίκη μεταξύ ηρακληδέων και παοκτσήδων. Πορεία στην Εγνατία που οδήγησε σε καμμένα δέντρα και ανεπανόρθωτες ζημιές!


Επέμβαση της πυροσβεστικής

Μεγάλη μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ αποχώρησε από το Καυτατζόγλειο. Η ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς προκάλεσε περισσότερα νεύρα που οδήγησαν σε επεισόδια. 

Η πορεία ομάδας της Θύρας 4 (1 περίπου χιλιομέτρου) μέχρι την Αριστοτέλους περιελάμβανε πολλά έκτροπα. Οι ανεγκέφαλοι έκλεβαν όσα περίπτερα υπήρχαν στο δρόμο τους ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπήρχε ίχνος αστυνομικού στην τεράστια οδό Εγνατία.

Σε όλη την διαδρομή φώναζαν συνθήματα κατά του Ηρακλή και του Άρη προκαλώντας τους μάλιστα να εμφανιστούν μπροστά τους. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έψαχναν αντίπαλο για ξύλο και τον βρήκαν κοντά στο ξενοδοχείο Egnatia Palace.

Εκεί υπάρχει σύνδεσμος της αυτόνομης Θύρας 10 με ορισμένους εξ αυτών να εξαπολύουν επίθεση με φωτοβολίδες. Η αστυνομία άργησε χαρακτηριστικά να επέμβει. 


Ο τόπος του "εγκλήματος"


Τα απομεινάρια των επεισοδίων

Καταστροφές σημειώθηκαν σε αυτοκίνητα, πεύκα που κάηκαν ενώ την "μπάλα" πήραν και τα αρχαία που υπάρχουν στην περιοχή. Ο δρόμος έγινε γυαλιά - καρφιά με σπασμένα μπουκάλια. Βρέθηκε ακόμη και κατσαβίδι.


Τα συμπεράσματα δικά σας...



Το άσυλο των ανεγκέφαλων οπαδών καλά κρατεί με την αστυνομία να φτάνει μέχρι την εξώπορτα θέλοντας να μην τα βάλει με τις διοικήσεις...


Το σπασμένο πορτ - μπαγκάζ της κυρίας να το πληρώσει η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης!



https://www.youtube.com/watch?v=kzkkFguZRDo



Όλα αυτά συνέβησαν μετά από το Απόλλων Καλαμαριάς 0-1 ΠΑΟΚ (Κύπελλο Ελλάδος, 25/9/2014).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου