Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Νάνο| Ανανεώνει και φεύγει!




Ο Παναθηναϊκός αποσκοπεί στην επιβράβευση του Νάνο μέσω καλύτερων απολαβών. Πιθανή η εξαργύρωση του "λαχείου" το καλοκαίρι. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια!



Πρώτο μέλημα του Παναθηναϊκού είναι να τιμήσει τον Νάνο για την μέχρι στιγμής παρουσία του. Ως συνέπεια, θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο την διάθεση του ισπανού, μια βασική προϋπόθεση για καλύτερη απόδοση στο χορτάρι (2014/2015).

Παράλληλα, το νέο συμβόλαιο θα προσδώσει στον Νάνο μεγαλύτερη αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Μια δεύτερη καλή χρονιά στον Παναθηναϊκό, που θα παίξει και Ευρώπη (Europa League), θα δημιουργήσει ποιοτικό ενδιαφέρον και μνηστήρες. 



Έτσι, η αποχώρηση του το καλοκαίρι μοιάζει αρκετά πιθανή αν συνυπολογίσουμε και την ηλικία του (29 χρονών). Λογικά, θα επιδιώξει την συμμετοχή του σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.



Ο επαναπατρισμός του είναι στο "παιχνίδι" μιας και η εταιρεία μάνατζμεντ που τον εκπροσωπεί (Sports Connection) έχει σχέσεις με την Ισπανία. Αξίζει να σημειωθεί πως είχε φέρει σε πέρας την μεταγραφή του Αντούνες στην Μάλαγα. 



Αναμφίβολα, ο Νάνο (Mario Gonzalez Maroto, "Nano") δεν θα έλεγε όχι στην συγκεκριμένη προοπτική καθώς αποτελεί και τον τόπο καταγωγής του. 

Το τωρινό συμβόλαιο του Νάνο λήγει το 2016.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου