Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

"Τρελάθηκε" ο Γκατούσο με την εφημερίδα Goal! (video)




Πυρ και μανία ήταν ο Τζενάρο Γκατούσο μετά το ΟΦΗ - Ατρόμητος. Ξέσπασε κατά της εφημερίδας Goal χαρακτηρίζοντας ως μαλακίες τα γραφόμενά της. Αντίδραση που θύμισε Μαλεζάνι!




Η συνέντευξη Τύπου του ιταλού προπονητή παρουσίασε διακυμάνσεις αφού το ήπιο ύφος μετατράπηκε στο φινάλε σε πάρα πολλά νεύρα. Στόχος του ήταν η εφημερίδα Goal που πρόσφατα είχε μιλήσει για πιθανή αποχώρηση του Γκατούσο από τον ΟΦΗ.

Τα σχόλια αγανάκτησης του Γκατούσο: "Θλίβομαι για ό,τι διάβασα στην εφημερίδα Goal. Ο δημοσιογράφος αλλά και ο διευθυντής της εφημερίδας δεν πρέπει να αφήνουν να περνούν πράγματα που είναι τελείως ψευδή. Αυτά που γράφτηκαν στην εφημερίδα είναι όλα μαλακίες. 100% μαλακίες".


Τα νεύρα έφεραν ιδρώτα στον Γκατούσο


Παράλληλα, δήλωσε πως απέρριψε άλλες ομάδες για τον ΟΦΗ: "4-5 πρόεδροι με θέλουν, όμως, εγώ θα μείνω εδώ".

Επίσης, μίλησε για τις αποχωρήσεις Φραγκουλάκη και Δασκαλάκη, τονίζοντας πως δεν ακολουθούσαν τους κανονισμούς της ομάδας.

Εξοργισμένος ο Γκατούσο που μάλιστα κάλεσε και ιταλό βοηθό του στη συνέντευξη Τύπου. Τα λόγια του μεταφράζονταν πρώτα στα αγγλικά και στη συνέχεια στα ελληνικά προκειμένου να μην υπάρχει παράφραση των λεγόμενών του.

Ουκ ολίγες φορές χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι. Μια ιδιαιτέρως δύσκολη μέρα για τον μεταφραστή του ΟΦΗ που έφερε την δουλειά του σε πέρας.



Το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=bPZD4DCOL7Y#t=721





ΟΦΗ 1-0 Ατρόμητος, 20/9/2014, Πρωτάθλημα Superleague


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου