Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ολυμπιακός| "Φευγάτος" ο Ντουρμάζ!



Το σήριαλ του καλοκαιριού εξελίσσεται σε ναυάγιο επί χόρτου. Ο Τζίμι Ντουρμάζ διαψεύδει τις προσδοκίες και η πόρτα είναι προς στιγμήν ανοιχτή! Μηδέν με Ατρόμητο.



Η απόκτηση του σουηδού προκάλεσε ένα πλατύ χαμόγελο στους διοικούντες του Ολυμπιακού. Επιπρόσθετα, έφερε και ένα ντόμινο νέων καταστάσεων όπως την "αναγκαστική" αποχώρηση του Σαβιόλα. 

Η πίστωση χρόνου δόθηκε από τους οπαδούς, όμως, η ήττα από τον Ατρόμητο γυρίζει ανάποδα την κλεψύδρα.

Κάκιστη εμφάνιση από τον Τζίμι Ντουρμάζ που δεν βοήθησε καθόλου από την είσοδό του στο χορτάρι. Εύκολη λεία για τους αντίπαλους αμυντικούς, με τον σουηδό να εισέρχεται χωρίς ιδέες και πολλές λάθος πάσες.



Ο Μίτσελ σπάνια αναφέρεται σε έναν παίκτη κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά, δεν έπραξε το ίδιο και στο Περιστέρι. 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού φώναξε στον Ντουρμάζ να ανεβάσει γρήγορα ρυθμό αφού η απόδοσή του δεν άρεσε στον πάγκο. "Jimmy, va, va, va", είπε συγκεκριμένα με τα λόγια του να μην πιάνουν τόπο...



Η αποχώρησή του μοιάζει δεδομένη το καλοκαίρι, αν φυσικά δεν αλλάξει κάτι άρδην. 

Στην ίδια κατηγορία είναι και ο "κομμένος" από το Τσάμπιονς Λιγκ Ντοσεβί, που δεν παίρνει χρόνο ούτε στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά τον Μήτρογλου, είναι η σκιά του εαυτού του.


Ατρόμητος 1-0 Ολυμπιακός, 27/9/2014, Πρωτάθλημα Superleague

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου