Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΟΚ| "Αυτόχειρας" ο Αθανασιάδης...



Το άλμα στην καριέρα του Αθανασιάδη χάθηκε στο ΠΑΟΚ - Σάλκε και στο τατουάζ της Αγιας Σοφιας. Τάσεις φυγής χωρίς προορισμό;





Ο λόγος που δεν παίζει ο Αθανασιάδης στην εθνική δεν είναι το ελληνικό πρωτάθλημα. Μήτρογλου και Διαμαντάκος επίσης αγωνίζονται στην Superleague. 

Δυστυχώς, ο Κλάους πέταξε το τζόκερ στα σκουπίδια την σεζόν 2013-2014. Η "αποκλεισμένη" Μέταλιστ και οι ευνοϊκές συνθήκες με την Σάλκε ήταν μια χαραμισμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ που έμεινε ξανά εκτός Τσάμπιονς Λιγκ.



Σχεδόν σίγουρα, μία πρόκριση θα σήμαινε θέση βασικού στην εθνική ομάδα και συμμετοχή στο Μουντιάλ 2014. 

Επίσης, με δικιά του πρωτοβουλία έβαλε x στον προσιτό προορισμό που ονομάζεται Τουρκία. Το τατουάζ της Αγιας Σοφιας τον κρατάει μακριά από την γείτονα χώρα.





Ο Αθανασιάδης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015 και αν αποφασίσει τελικά να φύγει θα βρεθεί σε σταυροδρόμι. Europa League ή ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό χωρίς ευρωπαϊκό εισιτήριο;

Η χρησιμοποίηση του Διαμαντάκου (vs Ρουμανία, 8/9/2014) μοιάζει πολύ με αυτή του Μουνίρ και ο παραγκωνισμός του Αθανασιάδη με αυτόν του Γιορέντε. Ρανιέρι και ντελ Μπόσκε προτίμησαν δύο επιθετικούς με πρόσφατα δείγματα γραφής ποντάροντας παράλληλα στην διάθεσή τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου