Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Μουζακίτης| World Class Talent!




Η Νίκη Βόλου έχει 0 βαθμούς στη Superleague. Στην ενδεκάδα, όμως, υπάρχει φως και προέρχεται από την αριστερή πτέρυγα. Ο δανεικός Μουζακίτης έχει πλούσιο μέλλον! Αφιέρωμα




Αναμφίβολα, το ενδιαφέρον τράβηξε ο Μαρινάκης όσον αφορά τους τέσσερις απεσταλμένους του Παναθηναϊκού στην Νίκη Βόλου. 

Παρόλα αυτά, άλλο ένα όνομα προκύπτει στην πορεία και αυτό είναι του Αλέξανδρου Μουζακίτη. Διαθέτει ξεχωριστό ταλέντο και μπορεί με βάση τις ικανότητές του να πρωταγωνιστήσει στο εξωτερικό.

Φοβερή ταχύτητα (με την μπάλα στα πόδια ή χωρίς), πολύ καλό κοντρόλ, σωματική δύναμη και πείσμα. Πρέπει να βελτιώσει την πάσα του και να γίνει πιο αποτελεσματικός.



Τα προσόντα του 20χρονου είναι σπάνια αφού ταχύτητα έχουν κι άλλοι (Γιαννιώτας, Βλαχοδήμος). Είναι ολοκληρωμένος παίκτης και αν συνδυάσει το ταλέντο του με επιτυχίες τότε θα ξενιτευτεί! Μέχρι στιγμής ξεχωρίζει στη Superleague 2014/2015.

Λείπει η εκρηκτικότητά του από τον τωρινό Παναθηναϊκό. Αν οι πράσινοι γνώριζαν εκ των προτέρων τον τραυματισμό του Μπεργκ, ο Μουζακίτης θα αποτελούσε στέλεχος του πράσινου ρόστερ (δεν ταίριαζε με την προσωποκεντρική τακτική του Παναθηναϊκού).


Ο Μουζακίτης είναι ο έλληνας... Χουλκ!* 



*κατά την θητεία του στην Πόρτο 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου