Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΟ - Ντιναμό Μόσχας| Πρόβλημα με τα εισιτήρια!




Δυσλειτουργικό αποδεικνύεται το σύστημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σε πολλούς χρήστες δεν επιτρέπεται η αγορά εισιτηρίων. Παράλληλα, είναι επιβεβλημένη η συνδρομή 2014-2015.



Παρά την ορθή διαδικασία, ουκ ολίγοι ενδιαφερόμενοι δεν μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια για τον επικείμενο αγώνα. Στο σημείο που δηλώνουν τα στοιχεία της κάρτας υπάρχει πρόβλημα. Το σύστημα δεν επιτρέπει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Φαίνεται πως η καινοτομία της ΠΑΕ χρειάζεται ακόμη "δουλειά" για την άψογη λειτουργία της. Προς το παρόν, τα e-tickets δεν διευκολύνουν αλλά προβληματίζουν...

Επιπλέον, είναι υποχρεωτική η καταβολή των 50 ευρώ στην Παναθηναϊκή Συμμαχία. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν εμφανίζονται οι διαθέσιμες θέσεις στη Λεωφόρο και ο χρήστης δεν συγκαταλέγεται στην προνομιακή ομάδα.



Το νόημα που προκύπτει είναι η ζημιά στον κάτοικο εκτός Αθηνών. Αναγκάζεται να πληρώσει 50 ευρώ προκειμένου να δει τρία ματς ή λιγότερα. Αντιθέτως, πρέπει να περιμένει μέχρι την Κυριακή, μια αλαφουζική κοροϊδία...

Η πώληση των εισιτηρίων για το Παναθηναϊκός - Ντιναμό Μόσχας (Πέμπτη 18/9/2014, ώρα 20:00) δεν ξεκίνησε με το "δεξί". Εισιτήρια διατίθενται προς το παρόν μόνο μέσω της ιστοσελίδας ενώ θα υπάρχουν στα εκδοτήρια από την Παρασκευή.

Παναθηναϊκός - Ντιναμό Μόσχας, 
Europa League

Oι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 15 έως 80 ευρώ (10 ευρώ στην θύρα 13).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου