Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Λεβαδειακός| Ύποπτος για στημένα ο Πιντέρ!




Ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Λεβαδειακού κατηγορείται για συμμετοχή σε στημένα παιχνίδια. Το Λεβάντε - Σαραγόσα καίει τον μαγυάρο. Μεταξύ άλλων οι Χουάνφραν και Γκάμπι!



Η ισπανική αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να βγάλει συμπεράσματα σχετικά με το Λεβάντε 1-2 Σαραγόσα. 21 άνθρωποι, ανάμεσα τους παίκτες και παράγοντες, βρίσκονται στο μπλοκάκι της αστυνομίας.



Τα υψηλά ποσά στοιχηματισμού κινητοποίησαν έστω και αργά τους υπευθύνους. Το ματς έλαβε χώρα στις 21 Μαΐου του 2011. Με αυτή τη νίκη η τότε ομάδα του Χαβιέρ Αγκίρε (Javier Aguirre) εξασφάλισε την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία!



Ο ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού, Άνταμ Πιντέρ (Adam Pinter), αποτελούσε μέλος του ρόστερ της Σαραγόσα ενώ συμπαίκτης του ήταν και ο Γκάμπι (Gabi) που πλέον αγωνίζεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης (αντίπαλος του Ολυμπιακού).

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας πρώην παίκτης της ΆΕΚ, ο Χουάνφραν (Juanfran). Ο ισπανός είχε κατηγορηθεί και για τα ύποπτα παιχνίδια, Λεβάντε - Ντεπορτίβο λα Κορούνια και Λεβάντε - Θέλτα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου