Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΠΑΟΚ| Το μέλλον του Σαββίδη σε κρίση! Φεύγει;




Ο "τσακωμός της Τούμπας" δεν έχει σβήσει από το μυαλό του Σαββίδη. Ήταν η "τρίτη και φαρμακερή" και αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί θα είναι το χαριστικό χτύπημα!



  • Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν ήδη νευριάσει τον Ιβάν Σαββίδη. Η πρώτη τριβή στη σχέση τους ήρθε μέσα από το παιχνίδι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και τα επεισόδια της Λεωφόρου (Πλέι-οφς). Η εικόνα της φιλοξενούμενης κερκίδας δεν άρεσε στον μεγαλομέτοχο. Οι φωτοβολίδες και η γενικότερη ένταση παραμένουν στο πίσω μέρος της σκέψης του.

  • Το δεύτερο περιστατικό "ασέβειας" έλαβε χώρα στο συλλαλητήριο της Καμάρας. Κατά την ομιλία του, οι συγκεντρωμένοι οπαδοί είπαν υβριστικά συνθήματα κατά του Παναθηναϊκού και του Αλαφούζου, πράγμα που εξόργισε το κεντρικό πρόσωπο.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν θέλησε να δώσει έκταση ούτε να ανοίξει πόλεμο με την "οικογένειά" του, παρά την φιλία που τον δένει με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, τα επεισόδια μετά από το ΠΑΟΚ - Καλλονή προκάλεσαν την αντίδραση του. Η εικόνα του για τους οπαδούς "ράγισε" αφού ένας τέτοιος καβγάς ήταν πέρα από τη λογική του.


Πλέον, είναι προσγειωμένος στην σκληρή πραγματικότητα και αν κρίνει πως δεν υπάρχει οικονομικό όφελος από τον ΠΑΟΚ (μη πρόκριση στο Europa League), λογικά θα αποχωρήσει για πάντα. Το ΠΑΟΚ - Ζίμπρου, είναι ματς καταλυτικής σημασίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου